Здравейте, обръщам се към вас, тъй като видях че тук има доста запознати хора, които многат да ми помогнат, за което най - искренно благодаря!!!
Накратко да разкажа какъв е моя проблем:
Минатала година стана сбиване между колеги във фирмата където работя, нанесена е щета на служебен автомобил и тъй като застраховката го изискваше, пострадалото момче и аз отидохме в полицията да дадем показания. Мислихме че до там се приключва всичко, но не. Виха ни два пъти на разпознаване със снимки, ние не разпознахме въпросния виновник. Изминаха няколко месеца, от полицията пак ми звъннаха като свидетел да се ява на разпознаване на живо, аз съответно казах че немога да отида и вчера получих призовка да се явя в полицията. Та въпроса ми е ние и двамата с пострадалото момче не искаме да се занимаваме, тъй като виновника ни е колега и всеки ден се въждаме пък и е луда глава... но това е друг въпрос, искам да кажа има ли някакъв начин това в полицията просто да се прекрати. Евентуално ако аз да променя показанията, да не се явя и т.н. въобще има ли начин.
Много благодаря предварително за помоща!!!
Поздрави!
Петя
- Дата и час: 20 Ное 2024, 21:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Призовка за явяване в полицията....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Призовка за явяване в полицията....
Не няма начин.Ваш обществен дълг е да свидетелствате!Ако не се явите в полицията на призовката , ще бъде разпоредено да Ви доведат принудително.Ако промените показанията си , ще означава , че предишния път сте излъгала , което е престъпление и ще бъде образувано досъд.производство срещу Вас.Единствения Ви ход е да съдействате на полицията и да кажете истината , толкова пъти , колкото е необходимо за разледването!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Да щетата е платена от застрахователите, но тъй като се сбиха в жалбата е описано, че въпросното момче е ударено няколко пъти. Доколкото разбрах жалбата неможе да бъде отеглена тъй като вече се води от държавата, но се надявахме да има някакъв начин да го спрем
- adeliade
- Нов потребител
Добре де, вие знаете виновника, а ви викат на разпознаване , а вие не го разпознавате. Ми кажете му направо името, че застрахователя да може да си предяви иск.
А и вашия шеф не взе ли отношение, таз луда глава да се налудува по гори и полета, да глътне чист въздух.
А и вашия шеф не взе ли отношение, таз луда глава да се налудува по гори и полета, да глътне чист въздух.
- p_dyan
- Потребител
Решението е просто.
1. Казвате неща, които не сте казали преди, но се доближават до казаното вече от Вас.
Нещата, трябва бъдат верни, но различни
2. На "живото" разпознаване, просто не разпознавате момчето, а посочвате друго лице.
3. Ще ви се направи очна ставка, на която Вие ще отричате видяното, по начин, по който да не се получи лъжа.
НЕ могат да Ви подведат под отговорност, затова че не разпознавате лицето, че не помните, че има малка промяна в показанията Ви!
Успех!
1. Казвате неща, които не сте казали преди, но се доближават до казаното вече от Вас.
2. На "живото" разпознаване, просто не разпознавате момчето, а посочвате друго лице.
3. Ще ви се направи очна ставка, на която Вие ще отричате видяното, по начин, по който да не се получи лъжа.
НЕ могат да Ви подведат под отговорност, затова че не разпознавате лицето, че не помните, че има малка промяна в показанията Ви!
Успех!
- onlygod
- Младши потребител
onlygod написа:Решението е просто.
Успех!
и поради каква причина "възобнови" тази стара тема ??
- marek972
- Потребител
Не погледнах датата !
Все пак може да е полезна, някому !
Все пак може да е полезна, някому !
- onlygod
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|