Въпросът ми е следният:ФЛ получава обратна разписка за подадена данъчна декларация(това лице не е страна по никакви трудови и граждански договори, но явно са използвани данните му).Значи ли фактът, че лицето е получило разписката за подадена делкарация, че данъкът е платен или задължението все още не е изпълнено, т.е. дали с разписката се удостоверява, че декларацията е получена или се удостоверява, че и данъкът е платен?
Преварително искам да кажа, че това не е учебен казус и не ви моля за помощ, за да си напиша домашната, а е реален случай!
Предварително благодаря!
- Дата и час: 20 Ное 2024, 15:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Подаване на годишна данъчна декларация за доход на ФЛ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Подаване на годишна данъчна декларация за доход на ФЛ
Значи сте подали декларация, разписката е за това.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
това лице не е страна по никакви трудови и граждански договори
Според мен това е същината на темата и с оглед изложеното ви препоръчвам да идете в ТД на НАП, за да разберете какво изобщо става. Най-малкото е притеснително, а след време ще навлече още неприятности.
Известието за доставяне/ т.н. разписка от вас/ удостоверява, че лицето Х е получило пощенски плик с подател- изпращача на писмото. За съдържанието и дума не отварям, защото имам по-различно мнение.
- Гост.
- Старши потребител
На тези, който ми отговориха на въпроса- благодаря за информацията!
- peter8777
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|