- Дата и час: 20 Ное 2024, 13:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЩО ЗА ДАВНОСТ Е ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА!!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
ЩО ЗА ДАВНОСТ Е ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА!!!!
ВЪПРОСА СТОИ ТАКА: ИМАМ НЕПЛАТЕНИ ПАТЕНТНИ ДАНЪЦИ ОТ 2001 И 2002Г.НА СКОРО РЕШАВАМ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ, НО ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ , ОТ БАНКАТА МИ ИСКАТ ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ЧЛ. 87, ЧЕ НЯМАМ ПУБЛИЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА.Е, ДА НО ПОПАДАМ НА ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА И РЕШАВАМ, ЧЕ МОГА ДА НАМАЛЯ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, КАТО ПЛАТЯ САМО ЗА ГОДИНАТА, ЗА КОЯТО НЯМА ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ. СБЛЪСКВАМ СЕ С ПРОБЛЕМА В ОБЩИНАТА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ИЗТЕКЛАТА ДАВНОСТ, ТО НЕ МОГЛО ДА МИ ДАДАТ ЧИСТО УДОСТОВЕРЕНИЕ, ФАКТИЧЕСКИ СЕ ПОГАСЯВА САМО ПРАВОТО НА ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕДПРИЕМА ПРИНУДИТЕЛНИ МЕРКИ- ТОВА ГО РАЗБРАХ. НО ИМА ХОРА,КОИТО ГОРЕЩО МИ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА НЕ ПЛАЩАМ, ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕЦАКАМ. КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ???ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ НАБУТАМ КАТО ПЪРВИЯ ЧОВЕК!
- monimm
- Нов потребител
Има хора, които са наясно- този въпрос, въпреки некоректно изложените факти, ми е ясен.
Но имам принцип- след като аз си плащам задълженията редовно/ по вашите думи- набутвам се ежемечно, като първия човек/, не виждам защо да помагам на друг, за да се отърве от тях. Нищо лично- само егоизъм.
Но имам принцип- след като аз си плащам задълженията редовно/ по вашите думи- набутвам се ежемечно, като първия човек/, не виждам защо да помагам на друг, за да се отърве от тях. Нищо лично- само егоизъм.
- Гост.
- Старши потребител
И само да се допълня- няма закон за давността/ освен ако не визирате отменения от 16.11.1951г. такъв./, но той дори не е относим към вашия случай.
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|