- Дата и час: 20 Ное 2024, 13:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Допълнително осигуряване като земеделски производител
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Допълнително осигуряване като земеделски производител
Здравейте! Работя на основен трудов договор с месечно възнаграждение 415 лв. С оглед на предстояща бременност -мога ли да се регистрирам като земеделски производител и осигурявам за определения срок с цел получаване на майчинство? Благодаря.
- maya4
- Нов потребител
Стига да произвеждате земеделска продукция, защо да не се регистрирате. Надявам се имате възстановени земеделски земи, или има от кого да вземете под наем, за да я обработвате. Разбира се, можете да отглеждате и животни. Доколкото съм запознат за животновъдите режима е същият като на земеделските производители...
... или вие питате как да източите повечко НОИ? Приятелю Лютий, ако не се лъжа време е за нещо от твоите дългите
... или вие питате как да източите повечко НОИ? Приятелю Лютий, ако не се лъжа време е за нещо от твоите дългите
- prnedev
- Активен потребител
Благодаря!
Благодаря много. Семейството ми и аз имаме собствена земя, която обработваме. Не знаех дали мода да получа обежтетение за майчинство, като земеделски производител, тъй кото имам трудов договор.
Благодаря!
Благодаря!
- maya4
- Нов потребител
Ако питате, дали можете да се осигурявате по свой избор за всички осигурени социални рискове без трудова злополука и професионална болест и безработица, можете, като осигурителната ви база се увеличава
- prnedev
- Активен потребител
Благодаря ви! Не успях да отговоря веднага поради отсъствие. Такова беше намерението ми. До края на седмицата ще се регистрирам.
- maya4
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|