начало

13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС 13 съдии са повишени в Гражданската колегия на ВКС

Казус за отказ за изплащане на болнични

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус за отказ за изплащане на болнични

Мнениеот deroo » 07 Апр 2008, 22:01

моля спешно за вашата помощ!
Имам назначено лице на трудов договор,със същото сключих и договор за прокура,след предварителни консултации в НОИ.Лицето излезе в болнични за бременност и раждане от февруари,като съм пуснала болнични и на двете основания.Днес разбирам,че документите въобще не са обработвани ,както и сумите за обезщетенията не са преведени в 30-дневния срок,защото не можело едно лице да има два договора в една и съща фирма .Щели да гледат до края на седмицата да излязат със становище за отказа ,основаващо се на някакви членове. А междувременно болничните се събират .....
Отказа основателен ли е ?
deroo
Нов потребител

Мнениеот kalahan2008 » 07 Апр 2008, 22:15

На еднолични търговци в несъстоятелност със забрана за напускане на страната не е редно да се дават правни съвети.
Лично мнение :oops:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот deroo » 07 Апр 2008, 22:46

Съжалявам,но ползвам чужда регистрация във форума ,компа ми я изкарва по подразбиране. Не съм въпросното лице и наистина се нуждая от мнения по въпроса :?
deroo
Нов потребител

Назад към Данъчно право