- Дата и час: 20 Ное 2024, 01:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
недостатъчен доход за теглене на кредит
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
недостатъчен доход за теглене на кредит
Аз и съпругът ми искаме да изтеглим кредит за закупуване на жилище. Моят работодател ме осигурява на минимална работна заплата. Може ли да се издаде документ, с който да се покаже пред банката по-висок чист доход на семейството ни?
- anna.dimitrova
- Нов потребител
Re: недостатъчен доход за теглене на кредит
ех.......,че той ако ви издаде такъв все едно да влезе с двата крака в..........,че не е внасял осигуровките върху реалния ви доход .........,май ще ви откаже.......
- донна2
Ако получавате други доходи които се облагат по ЗОДФЛ можете да представите на банката копие от данъчната декларация - например доходи от наем на имот и др. В данъчното каквото им декларирате на това ви начисляват данъка.
- anastassia terzieva
Банка ДСК дава кредит и без доказване на доходите, само че процентът е по-висок, мисля че беше 13.5 % /ако ви устройва/.
- boba
По принцип - може, ако се съгласи. На банката й е ясно, че ви осигурява на минимална заплата, а ви плаща повече. Информацията, която й предоставяте, е конфиденциална. Т.е. не би трябвало данъчните да разберат за издадената бележка от работодателя, тя ще служи само на банката. Проблем може да възникне след време, ако ви подгонят (вас или работодателя ви) данъчните или НОИ по друга линия и поискат разкриване на банкова тайна. Но това е малко вероятно. Все пак вие и работодателят ще решите как да постъпите.
- zvezda
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|