начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

неплатени осигуровки чл.214ДОПК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неплатени осигуровки чл.214ДОПК

Мнениеот Ivanova_pk » 16 Юни 2007, 11:30

ksfjO;II PW :lol: :twisted:
Последна промяна Ivanova_pk на 02 Юли 2007, 18:45, променена общо 1 път
Ivanova_pk
Нов потребител

Мнениеот rts » 29 Юни 2007, 14:07

Имате нужда от адвокат - има възможност да внесете част от сумата и да разсрочите остатъка (тази възможност можете да упражните само веднъж при принудителното изпълнение). Вещите в апартамента Ви може и да са стари, но ако апартаментът е Ваш, понеже сте търговец и задълженията Ви са във връзка с търговската Ви дейност, може да бъде изнесен на публична продан от публичния изпълнител.
rts
Активен потребител

Мнениеот rts » 29 Юни 2007, 14:11

За да съм съвсем ясна-не можете да избенете плащането (или проданта). Вземете заем и почвайте да плащате.
rts
Активен потребител

Мнениеот Ivanova_pk » 29 Юни 2007, 16:16

Благодаря много за отговорите. Нещата се оправят.
А, ти Лютия, без да знаеш какви са причините ми за неплащане не бъди такъв зъл. Дай ми ел.поща - ще ти обясня и ще прецениш дали е правилно искането ми или не. А може би ще ми станеш адвокат, аз - не съм.
Към всички останали : Трябва ли да плащаме Здравни осигуровки, равни на една месечна пенсия, да отидем на лекар и отново да си платим???? Десятъка бил много тежък през турско?? И още мога да пиша , но това не е журналистическо разследване или ............
Ivanova_pk
Нов потребител

Мнениеот Ivanova_pk » 29 Юни 2007, 17:44

Щом не те интересува не отговаряй на всеки! Най-малко пък на мен. Не съм била болна, има други причини. Дори като си счупих ръката я "гипсираха за първи път " в две различни болници. Докога ще ни източват?????
Лютия винаги ли ставаш с г.... нагоре? Пречупваш всеки отговор със собственото си АЗ. Може би някога трябва да премълчиш, но ти отговаряш едносрично , с една дума, но само и само да си отговорил.
Аз също се "лютя" на някои нередности , но не винаги си пъхам носа, както правиш ти. Все пак ти желая весел Петровден.
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ. ПО - ДОБРЕ ДА СЕ ВЕСЕЛИМ, А ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ КАКТО ТРЯБВА.
Ivanova_pk
Нов потребител

Назад към Данъчно право