Колеги,
можем ли да атакуваме и пред Европейската комисия "таксите" за уникалност на име на фирма събирани от частното дружество "Информационно обслужване" АД ? Става въпрос според мен за монопол, създаден от Висшия съдебен съвет в полза на частно дружество, който захранва дебела корупционна схема, от която със сигурност се ползват някои хора. Познайте къде !
Двама адвокати вече са завели дело по въпроса пред Европейския съд за правата на човека - вижте текста най-долу на следната връзка http://novini.dir.bg/2006/08/15/news548819.html
Моля, оставате на този форум вашите мнения или ми пишете по имейл : georgikerelov@abv.bg
- Дата и час: 20 Ное 2024, 01:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕК и "таксите" за уникалност на име на фирма
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
За основанието за оспорване по ЕКЗПЧОС трябва да се обърнете към двамата адвокати, които са завели делото в Страсбург.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
Колеги,
МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРИМЕРИ ЗА ОТДЕЛНИТЕ ГРАДОВЕ КОЯ БАНКА СЪБИРА СЪОТВЕТНИТЕ ТАКСИ НА "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД, КАКВИ ТОЧНО СА ТЕЗИ ТАКСИ ПО ХАРАКТЕР, КАКЪВ Е РАЗМЕРЪТ ИМ И КОЛКО Е СЪОТВЕТНАТА БАНКОВА КОМИСИОННА, КОЯТО ПЛАЩАТЕ ПРИ ВНАСЯНЕТО НА ТАКСАТА ?
КАКВИ СА РАЗНОСКИТЕ, КОГАТО ПЛАЩАТЕ СЪОТВЕТНАТА ТАКСА НА "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД, НЕ НА РЪКА В БАНКАТА-СЪБИРАЧ НА ТАКСАТА, А ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД ОТ ДРУГА БАНКА КЪМ БАНКАТА-СЪБИРАЧ ?
Благодаря Ви предварително !
МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРИМЕРИ ЗА ОТДЕЛНИТЕ ГРАДОВЕ КОЯ БАНКА СЪБИРА СЪОТВЕТНИТЕ ТАКСИ НА "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД, КАКВИ ТОЧНО СА ТЕЗИ ТАКСИ ПО ХАРАКТЕР, КАКЪВ Е РАЗМЕРЪТ ИМ И КОЛКО Е СЪОТВЕТНАТА БАНКОВА КОМИСИОННА, КОЯТО ПЛАЩАТЕ ПРИ ВНАСЯНЕТО НА ТАКСАТА ?
КАКВИ СА РАЗНОСКИТЕ, КОГАТО ПЛАЩАТЕ СЪОТВЕТНАТА ТАКСА НА "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ" АД, НЕ НА РЪКА В БАНКАТА-СЪБИРАЧ НА ТАКСАТА, А ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД ОТ ДРУГА БАНКА КЪМ БАНКАТА-СЪБИРАЧ ?
Благодаря Ви предварително !
Последна промяна GeorgiKERELOV на 16 Май 2007, 09:28, променена общо 1 път
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
ОК. Просто в статията пише, че *щели* да атакуват и то преди 9 месеца.GeorgiKERELOV написа:За основанието за оспорване по ЕКЗПЧОС трябва да се обърнете към двамата адвокати, които са завели делото в Страсбург.
Въпросът ми е към всеки, който знае.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|