Здравейте,
бих искала да поставя следният проблем, който за мен се оказва практически нерешим!
Управител и Съдружник съм в ООД с 50% от дяловете на дружеството.
Нося ли някаква административна или наказателна отговорност, ако в продължение на три поредни години, в които Дружеството, което представлявам има финансов резултат ЗАГУБА, а аз не го обявявам в несъстоятелност.
Не зная служителите на НАП ли ме плашат или наистина е така.
Благодаря на всички
- Дата и час: 20 Ное 2024, 07:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Данъчни или плашила
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ще ми е трудно да назнача юристконсулт, а и загубата е на основата на начислени амортизации за годината. Не се заяждам с данъчните, защото искам "да спя спокойно", просто ми беше любопитно.
Благодаря на всички за отговорите.
Благодаря на всички за отговорите.
- eti_6
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|