начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Мнениеот babis » 27 Мар 2007, 20:17

Здравеите!
Занимавам се с недвижими имоти и до момента не бях срещал подобно тваърдение ,но на скоро мой клиент ме попита дали това наистина е вярно - дали при продажба на наследствен имот той не се облага с данъци!! :?: Обещах на клиента си да проверя въпреки, че не ми се вярва да е истина!
Моля Ви дайте и някакъв съвет!
Благодаря Ви предварително! :lol:
:roll:
babis
Нов потребител

Re: Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Мнениеот krasko666 » 28 Мар 2007, 18:59

zdr
ima edno zakon4e - ot tazi godina - zakon za danyka vyrhu dohodite na fizi4eskite lica 8) i tam sa opisani v koi slu4ai se dyljat danyci i v koi ne
i vse pak si namerete advokat za opredelena suma mese4no 6te vi syvetva i nqma da se izlagate :oops: . uspeh.
krasko666
Младши потребител

Мнениеот aleks84 » 29 Мар 2007, 12:24

Да бе, някви тотални лаици се занимават с продажба на имоти и още по - лошо, сами си пишат договорите. Виждал съм някви безкрайно неграмотни и с нелепо съдържание такива - за продажба и наем. Една брокерка ( завършила социална педагогика) дори наскоро ми каза, че тя била наясно с нещата, защото била изчела ЗС и ЗЗД :shock:
aleks84
Потребител

Назад към Данъчно право