KOLEGI ZA KAKVI GLUPOSTI SPORITE.KAK ISKATE DA RABOTI PROKURATURATA, SLED KATO V NEYA NAZNA4AVAT SAMO VRYZKARI, RESPEKTIVNO VERNI I PROVERENI HORA...ZA SYDA DA NE GOVORIm....
PLYUETE PROKURORITE V SF.
A ELATE DA VIDITE KAKVO STAVA V PROVINTZIYATA....NAPRAVO DERIBEISTVAT,,,,NE VYRSHAT NIKAKVA RABOTA I SA PO TZYAL DEN V ZAVEDENIYATA......DYNYAT SE PO DELATA.....ABE UJAS....I NE VI GOVORYA ZA NYAKOE SELO , A ZA EDIN OT VODESHTITE NI GRADOVE.....
RIBATA TRYABVA DA SE 4ISTI OTKYM GLAVATA
POKLON PRED PROKURORA OT ROMANIA, LUMINTA SEGED, BOG DA YA PROSTI.BYLGARIYA I SLED 100 GODINI NYAMA DA IMA TAKYV MAGISTRAT......A IMAME MERZAVTZI KATO SYDIYATA DATZOV, NAI-SMESHNIYA SYDIYA V BG, a POVYARVAITE MI KONKURENTZIYATA E GOLYAMA....NO TOZI BOKLUK DATZOV SE PRO4U S RESHENIYATA SI PO BANKOVITE DELA i PO PODOBNI NASHUMELI KAZUSI.....TAKYV LYJETZ E NYAMALO OT VREMETO NA PINOKIO...........
PISHETE KOLEGI, NEKA DA RAZOBLI4IM BOKLUTZITE V SISTEMATA
- Дата и час: 20 Ное 2024, 01:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
"Титаните" от Софийска градска прокуратура
|
|
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ще кажа, Архиканцлер.Мисля, че идеята е добра.Екипен принцип-прокурор и тичащи разследващи, специализирани в определени области, е чудесно, но, не можем да си го позволим.Песимист-по отношение на следното:
1/Все още прокуратурата ни е с "кабинетен" характер.Голяма част от колегите, буквално не знаят, и не само заради заетостта си, какво става с производствата, които наблюдават, докрая.Сега вече-до доклада от разследващия следовател или дознател, на когото изобщо нямат време да обърнат внимание.
2/Това, че в звеното не влязоха определени заради професионалните си качества, хора, а желаещи.Които, и се самоизтъкват, напоследък, съвсем по "бойковски", а и не само те.Не, че има лошо, обществеността да е информирана, да има ясна представа за дейността на прокуратурата.Но, не е добре и да е прекалено информирана.Защото има свръхочаквания.
3/Това, че липсват "знакови" имена, и повечето са разследвани по съмнително дори дали са за дисциплинарно производство, магистрати.Подчертавам-от ниските етажи.И, повечето от тях, според изнесените в медиите факти, будят искрено съчувствие, поне у мен.Ако това са крупните престъпници в прокуратурата, то състоянието и е цветущо.Но, ежедневното образуване на производства, идва в повече.Ражда недоверие към институцията, от една страна.Хората се питат какво е станало с ония от висшите етажи, дето греят по вестници и СРС-та от години, от друга страна.От трета страна-това поражда атмосфера на страх в прокуратурата, а така не се работи.Вярно, по-добре страх, отколкото беззаконие, но не и лов на вещици.Аз няколко пъти давам примера с прекратеното от прокурора Гюров дело, с потвърдено прекратяване от съда, също, според медиите.Ако е разследван заради това, то трябва да плюем на идеята вътрешно убеждение, законов ред, зачитане на съдебните решения.Не чух нищо конкретно от изнесеното,което да говори изобщо за извършено престъпление, а, от идеята, че можеш да осуетиш наказателно преследване срещу неизвестен извършител, който не е разкрит осем години, се забавлявах искрено.Това четох, в това число и тук, в"Параграф22".Може би не е редно да се коментира производство течащо, по този начин, но, също толкова нередно е и, преди завършване на производството с присъда, да изнесеш тез смехотворни данни по медиите, и да съсипеш човешка съдба.По същия начин за прокурор Вероника Кольова.Прокуратурата в Лом, от години се говори там за натрупаните хиляди преписки.Аз разбрах, че просрочила, и осуетила изпълнението на присъди "обществено порицание", от изнесеното в медиите.Но, също така прочетох, че тази жена там седем или осем години е работила сама , а е следвало по щат да има седем души.Кой, колега, не е изпадал в ситуация, от действащите магистрати в България, да не се зарине, или да не просрочи, като причините за това са повече от обективни?!И, това са "знакови дела".Разбирам, трябва да се пъздаде дисциплина и отговорност в прокуратурата, трудно ми е да обясня и по какъв начин, трудно е, наистина.Но, нещата ми се видят съвсем по български.Образуваха на един, сега вече-дела срещу всеки втори.При условията, в които работи всеки прокурор, или който и да е магистрат, пи тази натовареност в много от районите, всеки един, в тази връзка, е потенциален обвиняем, подсъдим, по тази логика.Европа ще ни похвали.Това е важно, наистина.Но, ще ни похвали за настъпените опашки.
4/ФБР- е разследваща институция.Не виждам каква е разликата дали на прокурора ще се докладва делото в кабинета му или той ще стои в НСлС.Това не променя факта, че разследващите работят.По-тясно набюдение?Ами, все си мисля, който и да е, ако бъде разтоварен от плявата,ще има сили да се съсредоточи върху наистина важните разследвания.Но, не сме създали организация, за да си го позволим, нали така?Като искате ФБР, направете НСлС, разследваща институция към прокуратурата.И без това, преминаването и към прокуратурата в цялост, кадрови потенциал и материална база, бе по-добро от разпарчетосването сега.И без това, истински тежките прозводства се водят от НСлС, нали така.Профилирайте прокурори да работят само с тях, и ги разтоварете от другото.
5/лошото на българската работа е, че страхът така е сковал системата, че едва ли ще има прокурор от участващите в спецзвеното, който да има доблестта, ако някое от делата е за прекратяване, да го прекрати.Пешкира ще обере съда.А, да си прокурор, е отговорност, си мисля."Разделът между доброто и злото", така наричаха прокурора в една книга.Раздел, наистина-поставен пред избора-дали да прекрати, и да няма вече бъдеще, или да внесе, па дори да го оправдаят.Ще рапортуваме- съд.А, кое е доброто, кое е злото, и дали сме го преборили, нека историята да говори.
1/Все още прокуратурата ни е с "кабинетен" характер.Голяма част от колегите, буквално не знаят, и не само заради заетостта си, какво става с производствата, които наблюдават, докрая.Сега вече-до доклада от разследващия следовател или дознател, на когото изобщо нямат време да обърнат внимание.
2/Това, че в звеното не влязоха определени заради професионалните си качества, хора, а желаещи.Които, и се самоизтъкват, напоследък, съвсем по "бойковски", а и не само те.Не, че има лошо, обществеността да е информирана, да има ясна представа за дейността на прокуратурата.Но, не е добре и да е прекалено информирана.Защото има свръхочаквания.
3/Това, че липсват "знакови" имена, и повечето са разследвани по съмнително дори дали са за дисциплинарно производство, магистрати.Подчертавам-от ниските етажи.И, повечето от тях, според изнесените в медиите факти, будят искрено съчувствие, поне у мен.Ако това са крупните престъпници в прокуратурата, то състоянието и е цветущо.Но, ежедневното образуване на производства, идва в повече.Ражда недоверие към институцията, от една страна.Хората се питат какво е станало с ония от висшите етажи, дето греят по вестници и СРС-та от години, от друга страна.От трета страна-това поражда атмосфера на страх в прокуратурата, а така не се работи.Вярно, по-добре страх, отколкото беззаконие, но не и лов на вещици.Аз няколко пъти давам примера с прекратеното от прокурора Гюров дело, с потвърдено прекратяване от съда, също, според медиите.Ако е разследван заради това, то трябва да плюем на идеята вътрешно убеждение, законов ред, зачитане на съдебните решения.Не чух нищо конкретно от изнесеното,което да говори изобщо за извършено престъпление, а, от идеята, че можеш да осуетиш наказателно преследване срещу неизвестен извършител, който не е разкрит осем години, се забавлявах искрено.Това четох, в това число и тук, в"Параграф22".Може би не е редно да се коментира производство течащо, по този начин, но, също толкова нередно е и, преди завършване на производството с присъда, да изнесеш тез смехотворни данни по медиите, и да съсипеш човешка съдба.По същия начин за прокурор Вероника Кольова.Прокуратурата в Лом, от години се говори там за натрупаните хиляди преписки.Аз разбрах, че просрочила, и осуетила изпълнението на присъди "обществено порицание", от изнесеното в медиите.Но, също така прочетох, че тази жена там седем или осем години е работила сама , а е следвало по щат да има седем души.Кой, колега, не е изпадал в ситуация, от действащите магистрати в България, да не се зарине, или да не просрочи, като причините за това са повече от обективни?!И, това са "знакови дела".Разбирам, трябва да се пъздаде дисциплина и отговорност в прокуратурата, трудно ми е да обясня и по какъв начин, трудно е, наистина.Но, нещата ми се видят съвсем по български.Образуваха на един, сега вече-дела срещу всеки втори.При условията, в които работи всеки прокурор, или който и да е магистрат, пи тази натовареност в много от районите, всеки един, в тази връзка, е потенциален обвиняем, подсъдим, по тази логика.Европа ще ни похвали.Това е важно, наистина.Но, ще ни похвали за настъпените опашки.
4/ФБР- е разследваща институция.Не виждам каква е разликата дали на прокурора ще се докладва делото в кабинета му или той ще стои в НСлС.Това не променя факта, че разследващите работят.По-тясно набюдение?Ами, все си мисля, който и да е, ако бъде разтоварен от плявата,ще има сили да се съсредоточи върху наистина важните разследвания.Но, не сме създали организация, за да си го позволим, нали така?Като искате ФБР, направете НСлС, разследваща институция към прокуратурата.И без това, преминаването и към прокуратурата в цялост, кадрови потенциал и материална база, бе по-добро от разпарчетосването сега.И без това, истински тежките прозводства се водят от НСлС, нали така.Профилирайте прокурори да работят само с тях, и ги разтоварете от другото.
5/лошото на българската работа е, че страхът така е сковал системата, че едва ли ще има прокурор от участващите в спецзвеното, който да има доблестта, ако някое от делата е за прекратяване, да го прекрати.Пешкира ще обере съда.А, да си прокурор, е отговорност, си мисля."Разделът между доброто и злото", така наричаха прокурора в една книга.Раздел, наистина-поставен пред избора-дали да прекрати, и да няма вече бъдеще, или да внесе, па дори да го оправдаят.Ще рапортуваме- съд.А, кое е доброто, кое е злото, и дали сме го преборили, нека историята да говори.
- maria6666
- Младши потребител
Такава е държавната политика в момента. Точка. За простолюдието има зрелища, за нас остава да цъкаме с език.... Медиите винаги са на печалба. Тъжно и несправедливо, но факт. Пък и справедливостта е субективно понятие.
Законът защитава зрящите, а не спящите.
- lidi07
- Младши потребител
Нещо много се замълча покрай "титаните".Защо ли пък се наложиха кадрови промени?Сигурно да добра работа под знамето.Кой остана - един Найденов, като лев да пази авторитета/то пък с какво ли ще го пази - знания ли, умения ли.../.От дългомесечна работа се получи едно нищо.Не знам само с какви очи се явяват на пресконференции да отчитат "титаничен" труд.Срещу кого ОА и по какво обвинение - срещу колегата, чието постановление е потвърдено дори от съда, и то за обвинение по чл.282 от НК - /смях в трибуните и аплаузи/.Който торе-долу разбира от наказателно е наясно, че това е абсурдно обвинение, който абсурд ще лъсне в съда, но жалко за колегата.
А дали пък не са се осъзнали , къде са попаднали колегите?????????????Давам дума на защитниците.
А дали пък не са се осъзнали , къде са попаднали колегите?????????????Давам дума на защитниците.
- 1968
- Потребител
\1968 написа:Нещо много се замълча покрай "титаните".Защо ли пък се наложиха кадрови промени?Сигурно да добра работа под знамето.Кой остана - един Найденов, като лев да пази авторитета/то пък с какво ли ще го пази - знания ли, умения ли.../.От дългомесечна работа се получи едно нищо.Не знам само с какви очи се явяват на пресконференции да отчитат "титаничен" труд.Срещу кого ОА и по какво обвинение - срещу колегата, чието постановление е потвърдено дори от съда, и то за обвинение по чл.282 от НК - /смях в трибуните и аплаузи/.Който торе-долу разбира от наказателно е наясно, че това е абсурдно обвинение, който абсурд ще лъсне в съда, но жалко за колегата.
Идеята като цяло не е лоша, изпълнението е типично по нашенски, обаче.От разследваните дела, има няколко, които действително са с фактическа и правна сложност, и то-голяма.Другото е плява, според мен.А, колкото до колегата, срещу когото има ОА, ами какво да кажа-според мен резил.Прегледали му и цялата работа като прокурор?!Що за безобразие?!Спецзвеното е една добра идея, която би се провалила от неоправдани лични прокурорски амбиции.На тези хора, наистина е гласувано доверие, но, прокурорът решава, според събраните доказателства.Не-на всяка цена.
- maria6666
- Младши потребител
Пак актуално!!!!Кокинов не бил съгласен със съда....., той бил мислел.........Докато прокуратурата е слуга на полицията, така е от 1999 година насам, резултатите ще бъдат такива.Прокуратурата е маша на разните полицейски служби, обслужва техните интереси и интересчета и това става на най-високо ниво - разбирай Главния и заместници.Става дума за полицаи от рода на Танов, Флоров, Ботьо Ботев/да не забравяме съдебната грешка от преди около 20 години, когато Ботев беше накарал един съпруг да си признае, а после..../и други знайни и незнайни величия.Кога те ще разберат, че дейността на прокуратурата е осъществява наздор над разследващите и да обвинява в залата.Тя няма превативни функции.Не и е работа да провежда разследване - няма такава прокуратура по света.Прокуратурата няма как да бави дела - те са или в следствието или в полицията, където се разследват.Може да има единични слручаи, но такива генерални изводи....Не слушайте вестникарските глупости и изказвания на Главния, от рода на - прокуратурата е виновна за всичко.Да сте чули Григоров, Пенчев, Александров и другите да плюят свои служители?Макар, че делата се бавят в следствие, полиция и съда/най-вече по обективни причини/.
- 1968
- Потребител
Прокуратурата няма как да бави дела - те са или в следствието или в полицията, където се разследват.........
Скъпи ми колега явно сте от кабинетните лъвове дето все много знаят, но с риск да предизвикам шок у Вас ще ви кажа че в момента ми дадоха дело което е престояло 8 /осем/ години в една прокуратура .Т.е си стояло в пощенската кутия, защото до сега това представляваше Прокуратурата.Вие сте обвинявали ?!?!?! .Ако за обвиняване се счита да препишеш в обвинителния акт заключителното постановление на разследващия съм съгласен че обвинявате и то доста здраво.
Скъпи ми колега явно сте от кабинетните лъвове дето все много знаят, но с риск да предизвикам шок у Вас ще ви кажа че в момента ми дадоха дело което е престояло 8 /осем/ години в една прокуратура .Т.е си стояло в пощенската кутия, защото до сега това представляваше Прокуратурата.Вие сте обвинявали ?!?!?! .Ако за обвиняване се счита да препишеш в обвинителния акт заключителното постановление на разследващия съм съгласен че обвинявате и то доста здраво.
- mm222
- Потребител
Е, колеги, не бъркайте нещата.Говоря принципно, не за конкретни случаи. И аз, когато преди повече от 10 години започнах в системата, в един долап намерих 30 дела, приключени от разследващите, но отлежаваха от 2-3 години.Имаше и със задържан от повече от 4 години.Е, наложи се да ги решим двама, макар, че бях на 2 петъка служба, както се казва.Мисълта ми е, че се измества акцента - прехвърля се от болната на здравата глава.Аз писах, че не му е работа да разследва, а не да не упражнява постоянен контрол./защото прокурора осъществява множество други действия, несвързани с разследване по дела/.Не съм писал, че разследващият следва да иска продължаване на срока/ако някой прокурор го прави, /Не казвам, че в прокуратурата всичко е цвете и парфюм.Аз, между другото съм един от тези, които си посещават произшествията още от преди доста години,знам в подробности всяко мое висящо и си го следя изкъсо. А, и първо си чета делото, след това никога заключителното, но никога не преписвам, защото всеки прокурор си има стил, който е индивидуален/е, на някой може да му е по-лесно да препише/ .За обвиненията - ние и сега си ги повдигаме, защото това става с ОА/242/1//
Бях изказал една много еретична идея, на която съм привърженик още от времето на тъмното минало - всеки прокурор да има подчинен разследващ, оперативен и специалист НТЛ.Прокурора, разследващия и оперативния заедно си посещават произшествието, заедно си приключват разследването.Как ти звучи?
Иначе последния пресен пример на ръководството.Имало спрени дела, някой бил виновен, това били прокуратура и следствие.Е, бога ми, това ако не е безумие.Та какво трябва да бъде решението по дело, чийто извършител не е установен или не е издирен.И кой следва да направи това - МВР-то.Но то никога не е виновно.Поздрав на всички.
Бях изказал една много еретична идея, на която съм привърженик още от времето на тъмното минало - всеки прокурор да има подчинен разследващ, оперативен и специалист НТЛ.Прокурора, разследващия и оперативния заедно си посещават произшествието, заедно си приключват разследването.Как ти звучи?
Иначе последния пресен пример на ръководството.Имало спрени дела, някой бил виновен, това били прокуратура и следствие.Е, бога ми, това ако не е безумие.Та какво трябва да бъде решението по дело, чийто извършител не е установен или не е издирен.И кой следва да направи това - МВР-то.Но то никога не е виновно.Поздрав на всички.
- 1968
- Потребител
mm222 написа: .Ако за обвиняване се счита да препишеш в обвинителния акт заключителното постановление на разследващия съм съгласен че обвинявате и то доста здраво.
това ми хареса
Законът защитава зрящите, а не спящите.
- lidi07
- Младши потребител
Възраждам темата - някой да добави нещо за някой УСПЕХ на титаните напоследък, да не би заради новите рангове да има ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ, или дървото не ставало за свирка..Само провали за СГП и прославутото звено през последните месеци.Пак оправдателна - за взрива на аптекарката.Къде е Велчев, колегата от Бургас бил виновен, бил повдигал обвинение, оневинил оная пиянка и т.н..........Глупости.Не стига, че поверили делото на младши дозталети на 10 дена служба, ами виновен прокурора.Нека ми посочи Велчев текст от НК, в който се вменява в задължение на прокурора на проверява и подписва постановленията по 219.................
- 1968
- Потребител
Струва ми се, че и най-надареният и съвестен прокурор е безсилен да преследва успешно организираната престъпност, когато има колеги и сътрудници, който му подливат вода, и когато например преди да отиде да направи претърсване и да изземе веществени доказателства от няколко огнеупорни каси, както по делото Топлофикация, те биват своевременно изпразвани два-три дена по-рано. А да не говорим за изчезването безследно на цели дела с веществените доказателства по тях от Полицията като например това в София преди няколко седмици (все още няма никакви разкрития по случая) http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?p=18 ... ht=#181265
Освен това не бива да се забравя, че присъдата се произнася от съда, а не от прокурора. Ако съдиите са некомпетентни или подкупни, разбира се, че осъдени няма да има дори при наличие на достатъчно доказателства и добре свършена работа от прокурора, при пълно зачитане на правото на защита на обвиняемия.
Освен това не бива да се забравя, че присъдата се произнася от съда, а не от прокурора. Ако съдиите са некомпетентни или подкупни, разбира се, че осъдени няма да има дори при наличие на достатъчно доказателства и добре свършена работа от прокурора, при пълно зачитане на правото на защита на обвиняемия.
- GeorgiKERELOV
- Активен потребител
zoom написа:Борис Велчев е един от най хубавите хора, които познавам и добър професионалист. Бил ми е преподавател и асистент. Човекът се опитва да направи нещо най - накрая. Мисля, че това трябва да бъде оценено, а не оплювано и определяно като някаква нездрава амбиция.
Моето уважение за доцент Велчев и това, което е започнал!
Напълно Ви подкрепям колега! Доц.Велчев е най-добрият преподавател и юрист, когото познавам. Едва ли някой друг би се справил по-добре с хаоса, който цари в прокуратурата.
- abcde
- Младши потребител
Хаос има за хората, които си нямат понятие от спецификата на работата и не са виждали съдебен акт през живота си.Доценти, професори и други подобни, които по стечение на политическата конюнктура оглавяват институции, за които нямат необходимите качества, знание и опит.
- 1968
- Потребител
1968 написа:Хаос има за хората, които си нямат понятие от спецификата на работата и не са виждали съдебен акт през живота си.Доценти, професори и други подобни, които по стечение на политическата конюнктура оглавяват институции, за които нямат необходимите качества, знание и опит.
СЪГЛАСИХ СЕ!
Ако животът ти поднесе лимони - направи си лимонада!"
- babyfoot
- Потребител
[/quote]Не стига, че поверили делото на младши дозталети на 10 дена служба, ами виновен прокурора.Нека ми посочи Велчев текст от НК, в който се вменява в задължение на прокурора на проверява и подписва постановленията по 219.................
С това вече не се съгласявам - делото едва ли е поверено на младши дознател, доколкото познавам колегите от полицията. Такива сериозни дела обикновено се възлагат на опитни дознатели, които знаят как да разследват тежки престъпления. Обаче относно чл.219, НПК - виж тук се съгласих отново!!!!!!!!!!!!!!! НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ СЛЕДВА ДА СЕ ПОЛАГА РЕЗОЛЮЦИЯ И ЩЕМПЕЛ ОТ ПРОКУРОРА ВЪРХУ ПОСТАНОВЛЕНИЕТО НА ДОЗНАТЕЛЯ ДОСТАТЪЧНО Е САМО ДА СЕ ОТРАЗИ, ЧЕ Е ДОКЛАДВАНО - в смисъл, разследващият орган може да отрази сам, че е докладвано на наблюдаващия прокурор ЧЕ СА НАЛИЦЕ ДОСТАТЪЧНО, ПОВТАРЯМ ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА за да бъде привлечено едно лице към наказателна отговорност. Не да се докладва самото постановление. Но - практиката ни е погрешна на всички!!!!!! Етцетера....
По отношение на "нищо не правенето" и "нищо не ставането" в СГП също мога да кажа нещичко - навъдиха се П., които изпълзяха от мишите си следователски и дознателски дупки набързо, в стихията на новите закони от 2006 г. и най-безсрамливо наливат масло в хартиената машина на нещото, наречено досъдебно производство. Следва да подчертая, че ги няма "старите" прокурори, които биха могли да се нарекатн наблюдаващи. И те на свой ред се изкачиха нагоре. Изобщо - СГП - ВЯТЪР И МЪГЛА, като СРП и вс.др. производни в днешно време (СГС, СРС, и цялата ни съдебна система)
- babyfoot
- Потребител
cruel_la написа::lol: Тук ще си позволя да се намеся.Няма значение на колко дена служба си.Трябва да знаеш какво правиш, а ако не знаеш, да намериш сам, или началника ти опитен колега да ти помага.Това е огромният проблем на дознанието.Седем години обучаваха постоваци и невисшисти, които станаха опитни дознатели.Сега тях гонят, и току що завършили пиленца кършат пръсти по огледи.Прокурорът може да е всякакъв.Всякакви има навсякъде.Но, не е детска учителка.И, едва ли е в състояние да проверява законосъобразността и правилността на всеки акт на разследващия орган.Заради тез именно неудачни трансформации в разследването, възложиха разследващи функции на прокуратурата, и се появиха "докладите", заради, които търчим като луди калинки, та и прокурорите.За съм, след като вече ще им се докладват обвиненията да носят отговорност за правилността им.Обаче, никой от нас не е многоръкия Шива.И, никъде не е указана каквато и да е форма на доклада.Практиките в СРП и СГП са едни, по страната-други.Въпрос на доверие между разследващ и прокурор.Какво пречи да му докладваш по телефона, например.Или по факс.И,може ли прокурорът да виси над главата на разследващия орган за всяко нещо.Вярно, че "кабинетната" им работа им е в повече, но нека всеки си знае задълженията и компетенциите.И, ако всеки я върши както трябва, проблеми няма да има. По темата за спецзвеното, много ми бе интересен един въпрос.Колко ли време трябва да разследват братята Маргини, за да спрат да държат доказателства срещу себе си в офисите си.Щото, прокурорската акция там, ми се видя леееко подранила
Хехехе! Само се кефя колко си права ОТНОВО!!!!!!!!!!!
- babyfoot
- Потребител
37 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|