начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

nujdaq se ot pomo6t spe6no!

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

nujdaq se ot pomo6t spe6no!

Мнениеот teddy84 » 14 Дек 2006, 16:31

maika mi e na 55 godini i prez noemvri napravi nujniq staj za pensiq-35 godini,no nqma dostatu4no godini za pensiq.v momenta raboti na postoqnen trudov dogovor,no sled 01.01.2007 ima veroqtnost da q osvobodqt ot rabota.purvo pitam dali ima na4in da se pensionira sega?kakuv?vtoro-moje li sled 01.01.2007 da raboti bez trudov dogovor i da ne vnasq socialni osigurovki,tui kato i kazaxa 4e 6te i se namali koeficienta. az ne sam naqsno mnogo s ne6tata ine sam sigurna dali obqsnqvam pravilno polojenieto i. vse pak 6te sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi obqsni kakvo da napravim i kude da otida. blagodarq predvaritelno na vseki pisal!
teddy84
Нов потребител

Мнениеот uvella » 15 Дек 2006, 12:51

Влезте в http://www.noi.bg/ , отляво в менюто кликнете върху "Информационни материали" и по излезлия списък намерете търсеното. Наскоро от там извадих всичко, което ме интересуваше, вярвам, че ще откриете това, което ви е нужно. Няма смисъл да го преразказвам-подробно са обяснени всички процедури във връзка с пенсионирането.
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Мнениеот teddy84 » 15 Дек 2006, 22:57

iskreno sam Vi blagodarna za otziva uvella :)
teddy84
Нов потребител

Назад към Данъчно право