Моля някой който е се сблъсквал или пък е наясно с поставеният въпрос да ми пише. Казусът е следния:
Ако човек е имал регистирирано на негово име ЕООД и за период от 9 месеца не е внасял своите задължения към НОИ за Данък Обществено Осигуряване и внезапно е починал оставяйки като свои наследници двете си пълнолетни деца...Тези задължения към НОИ онаследяват ли се от децата и под каква форма те ги онаследяват: 1. като наследници на основният капитал на ЕООД или 2. като физически данъчно ангажирани към държавата лица. И дали изобщо децата онаследяват задължението на своя родител или то остава като задължение на самото ЕООД.
АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ ТУК
- Дата и час: 20 Ное 2024, 01:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЕООД - НОИ - ДОО
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЕООД - НОИ - ДОО
след като човека има наследници те ще наслядят дяловете на бащата в ЕООД , дружеството ще си съществува и осигуровките ще се дължат -предполагам че бащата има скл. договор за управление на дружеството /лицето е самоосигуряващо се /, наследниците или да приемат наследството по опис или отговарят солидарно за задълженията на наследодателя
- donna2
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|