начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

za reda za otpuskane na lekarstvata za onkibolni

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

za reda za otpuskane na lekarstvata za onkibolni

Мнениеот shosho » 06 Апр 2006, 17:03

Interesyvam se dali niakoi moje da mi kaje kakv po-tochno normativen akt ili podzakonov normativen akt da procheta,za da mi se iziasni po kakav TOCHNO red stava otpuskaneto na lekarstvata za onkobolnite i nai-veche za tova kolko i kakvi sa komisiite,koito reshavat vaprosa s otpuskaneto na lekarstvata!Stava vapros za lekarka,koiato pravi spanki na blizak chovek da si poluchi lekarstvata,mai-problema i e ,che iska da i bytnesh neshto!!Ama nima da i mine nomera!Taka s bolnite hora ne se pravi!Da pechelish ot takova neshto!Kazala e,che za da prati dokumentite v sofia za komisia i triabva nov skener,a toi ima ot minalia mesec,na koito pishe,che se nujdae ot lekarstvata.a za da si napravi nov,taka ili inache triabva da mine oshte dosta vreme,a i posle i dr moje da i hrumne,a vremeto teche....iasno e,che problema e ,da se ide i da se dadat pari.....Zatova pitam,moje li niakoi da mi kaje kakvi naredbi da procheta,za da viadia TOCNIA red za tazi procedura i podrobno izbroenite dokumenti za tazi procedyra!Ako komisiata razreshi lekarstvata s kakav davnosten srok e neinoto reshenie.Vse takiva raboti me interesyvat
shosho
Младши потребител

h

Мнениеот shosho » 06 Апр 2006, 17:47

Molia vi niakoi da mi otgovori!!!Molia vi!!!
shosho
Младши потребител

zdraveite

Мнениеот mjpepelopes » 07 Апр 2006, 14:38

vijte az ne sam advokat no tozi signal ne e li po dobre da go pusnete kam ministerstvoto na zdraveopazvaneto ili kam otdel za borba s korupciqta, za da mogar da se predpriemat merki za tazi lekarka, a otnosno tova koeto tarsite mai trqbva da go potarsite v zakon za zdraveopazvaneto no tova koeto spdelihte s nas go kajete kadeto trqbva za da pomognat na potarpevshiq vi blizak i da predotvratqt badeshti postradali

yspeh za sega
mjpepelopes
Нов потребител

за реда

Мнениеот mjpepelopes » 07 Апр 2006, 15:16

ж лекс.бг ж горната chast na stranicata ima ikona zakoni ot tam vlizash otnovo na zakoni i tam tarsish zakon za zdraveto tarsi glavata za humanna pomoisht
mjpepelopes
Нов потребител

Мнениеот shosho » 07 Апр 2006, 16:12

Blagodaria vi mnogo!!!
shosho
Младши потребител

Назад към Данъчно право