- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Глупавия сайт на НОИ
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Глупавия сайт на НОИ
Здравейте, днес се натъкнах на поредната простотия. След проверка в сайта на НОИ относно здравното осигуряване, се оказа, че детето ми не е внасяло здравната си вноска за месеца предхождащ раждането му. В момента той е на четири години. Някой има ли обяснение, защото аз не мога да намеря.
- mnogotypi
- Потребител
Re: Глупавия сайт на НОИ
Трагично.......
Напиши им едно писмо с леко ироничен привкус ,прикрепи им копие от акта за раждане и чакай резултат ,а ако ти се разправя иди на място с акта за раждане в РУСО .
Напиши им едно писмо с леко ироничен привкус ,прикрепи им копие от акта за раждане и чакай резултат ,а ако ти се разправя иди на място с акта за раждане в РУСО .
- donna
- Старши потребител
Мисля, че и телефонен разговор би помогнал, поне на мен ми спести ходенето до там:-) Правят справка на момента и поне аз попадах на човек, който успешно осъществяваще мисловна дейност
- paint
Може да касае периода, в който все още родителите внасяха минимален процент от собствената си осигуровка като осиггуровка на децата, някакви стотинки бяха. После последваха промени и държавата пое изцяло детското осигуряване. Може това да е проблема.
- +
През този период съм била в майчинство към социалните и не ми е отдържано нищо .
- mnogotypi
- Потребител
грешка е иди в РУСО-то и я оправете
- donna
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|