- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Учебник по юридически английски
|
|
юридически учебник
бих искала да получа този учебникрако,ако все още е възможноь.моя е-mail:nshanel@mail.bg
- ната
zdraveite, ste sam vi mnogo blagodarnq ako moje da mi pratite edno kopie ot radvastiq se na tolkova golqm interes uridicheski trud:
puchtsche@yahoo.com
Blagodarq predvaritelno
puchtsche@yahoo.com
Blagodarq predvaritelno
- Stenlyy
дали и аз ще може да получа едно така желано копие, моля, на: verginia_79@abv.bg
предварително благодария!!!!!
предварително благодария!!!!!
- Гост
малко става нахално но бихте ли дали едно копие и на мен: diandra@abv.bg blagodarq predwaritelno
- Диди
dali 6te moje da mi pratite i na men proslovutiq u4ebnik za juridi4eski anglisski ,blagodarq mnogo.a nqkoi da ima takav i po frenski? e-mail: mariyana.petkova@abv.bg
- Гост
dali 6te moje da mi pratite i na men proslovutiq u4ebnik za juridi4eski anglisski ,blagodarq mnogo.a nqkoi da ima takav i po frenski? e-mail: mariyana.petkova@abv.bg
- Гост
- Гост
ako moje u4ebnika po iuridi4eski angliiski - nini_ni27@abv.
lazar_petrov написа:И така -
Пише ви Лазар Петров - ИСТИНСКИЯ!, а не този, който се представя с моето име.
Смятам, че човекът, който се представя с МОЕТО ИМЕ, и по-скоро - който ОЧЕРНЯ МОЕТО ИМЕ с непристойни изказвания, МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗПОЗНАТ - как ли?, - като се позагледате в моя профил - има нещо характерно в него и във всеки мой постинг.
Предполагам, че някой е разбрал моята парола и затова ще взема мерки.
Искам да уведомя всички, че последния МОЙ ПОСТИНГ ПО ТЕМАТА ЗА УЧЕБНИК ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ Е ОТ
12 СЕПТЕМВРИ 2005г.,
а постингите след тази дата НЕ ПРИНАДЛЕЖАТ НА МЕН!
А на човекът, който злоупотребява с моето име, ще му кажа само едно -
ДАЖЕ Е МАЛКО ДА ТЕ СЪЖАЛЯВАМ!
<да ме извинява Модераторът на форума, че отправям по-крайно мнение, но този път се налага!
МОДЕРАТОР, ИЗВИНЯВАЙ!>
- [list=]
dali shte moga i az da polu4a ot u4ebnika po iuridi4eski angliiski - predvaritelno blagodaria - nini_ni27@abv.bg
- nini
- Нов потребител
Знам, че се включвам доста късно, но колега, моля, пратете нещо по въпроса и на мен
Благодаря много!
roko22@abv.bg
Благодаря много!
roko22@abv.bg
- Roko22
lazar_petrov написа:detelina написа:A moge li i na men
Ami moje, kak da ne moje, samo che dai e-mail.
I na men , molq! texxx@abv.bg
- Гост
Назад към Discussions in English
|
|