Здравейте
Става на въпрос за случай на вещи собственост на наемател задържани от наемодателя поради неплатен наем
за плащането на наемите не са давани разписки че е плащан наем и мисля че като не издавана разписка за платен наем мисля че се укриват доходи от наем на жилище които не са обложени с данък
аз мисля че това че няма касов бон /разписка /бележка за плащане на наем на жилище е достатъчно основание да се направи данъчна проверка дали наема от жилището на наемодателя се облага с данък дали доходите от наема на жилището на наемодателя са декларирани за облагане с данък
и може ли наемодателя да бъде санкциониран от нап затова че не издава касов бон за платен наем за жилище от наемател на наемодателя ?
и може ли задържане на вещи от наемодателя които задържани вещи са собственост на наемателя да се докаже е незаконно и неправомерно без заповед или нареждане като за пример давам по законен начин по които се отнема взима собственост вещи и имущество ?
мина ли са 5 години откакто задържаните вещи са при наемодателя ако се заведе дело за незаконно задържане на вещи на наемател от наемодателя ще има ли резултати ?
може ли да се подаде жалба че наемодателя е задържа вещи на наемателя след като не живее в имота под наем?
и къде и към кого /коя институция мога да се обърна относно подаване на жалба за неправомерно и незаконно задържане на вещи от наемодателя които задържани вещи са собственост на наемателя ?
и може ли да се спечели дело за относно неправомерно и незаконно задържане на вещи на наемателя като се има в предвид че не е издавана касова бележка/касов бон /разписка за платен наем и се направи проверка в нап че парите от наем които се плащат за жилище под наем в което сме живяли , има договор на наем които е на името на майка ми ,майка ми се премести да живее на друго място аз и още един човек останахме да живеем в жилището под наем след изтичане на договора за наем ?
трябва и необходимо ли е да има констативен документ които описано всички вещи които са собственост на наемателя за да се докаже собственост на задържаните вещи са наемателя които задържани вещи са при наемодателя ?
има ли давност за задържани вещи от наемодателя които задържани вещи са собственост на наемателя ?
необходимо ли да се направи консултация с адвокат относно този случай задържане на вещи от наемодателя които задържани вещи са собственост на наемателя ?
кажете и помогнете ми относно този проблем с задържане на вещи от наемодател които вещи са собственост на наемателя заради неплатен наем
- Дата и час: 19 Ное 2024, 23:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
наемодател задържане на вещи на наемател заради наем
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: наемодател задържане на вещи на наемател заради наем
Не е необходимо вие да се консултирате с адвокат, защото трудно формулирате въпроси, достатъчно е да му занесете документите и да му кажете какво искате, без въпроси! Ако искате отговори на въпросите си може да отидете да слушате лекции в университета.
- ivanov_p
- Активен потребител
Re: наемодател задържане на вещи на наемател заради наем
ivanov_p написа:Не е необходимо вие да се консултирате с адвокат, защото трудно формулирате въпроси, достатъчно е да му занесете документите и да му кажете какво искате, без въпроси! Ако искате отговори на въпросите си може да отидете да слушате лекции в университета.
ОК ЩЕ КОНСУЛТИРАМ ВЪПРОСА С АДВОКАТ НЯМА ПРОБЛЕМ
- 1978chevroletcheyenneblazerk5
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|