Molq za washata kompetentna pomoscht!
Predi 2 godini si zakupih nedwischim imot - apartament.
Imam notarialen akt.
Izwarschih plashtaneto w broj po sdelkata.
Oba4e , ne polu4ih dokument ot stroitelnata firma , koqto realno mi go prodade.
Trqbwashe li da mi dadat faktura, kasowa beleshka ili kwitanziq ot prihoden kasow order.
Za towa, 4e nqmam takiwa dokumenti podlesha li na sankziq.
Izobshto kakaw dokument trqbwashe da mi se dade ot stroitelnata firma, za polu4enite ot men pari.
I ako e trqbwalo da polu4a dokument, sega kakwo ste me posawetwate da naprawq.
( stroitelnata wirma e wse oste funkzionirashta).
Blagodarq wi iskreno predwaritelno.
- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Molq za obqsnenie!
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Molq za obqsnenie!
по принци на пишещите на латиница не отговарям,но на една прекрасна лейди
не мога да не кажа:къде е проблема,имате нот.акт,кое е онова което ви безпокои?
не мога да не кажа:къде е проблема,имате нот.акт,кое е онова което ви безпокои?
- ipon
- Потребител
Ne vi triabva nikakva kvitancia. Predpolagam, 4e v notarialnia akt pi6e, 4e vie ste platili na prodava4a (stroitelnata firma) prodajnata cena.
- 2222
zna4i, notarialniqt akt e dostata4en.
w not akt pishe , 4e sumata ot...... e dadena pri podpiswane na tozi not akt, a ostatakat ot primerno 500 ste se dade sled edin mesez.
Za tazi suma ot 500, koqta dadoh sled edin mesez na stroitelq, ne mi li trqbwa dokument?
Blagodarq.
w not akt pishe , 4e sumata ot...... e dadena pri podpiswane na tozi not akt, a ostatakat ot primerno 500 ste se dade sled edin mesez.
Za tazi suma ot 500, koqta dadoh sled edin mesez na stroitelq, ne mi li trqbwa dokument?
Blagodarq.
- prekrasnatip
Естествено, че трябв да получите докумнет за платената втора сума - дори съгласно ЗСч трябва да получите фактура, а ако плащането не е по банков път дори и касова бележка. Но поне разписка си вземете за втората сума - иначе рискувате фирмата да си извади изпълнитлен лист и да ви турси сумта още веднъж.
- flori4
Sawetwate me da si wzema razpiska, molq kaschete mi kakwo to4no trqbwa da sadarsha tazi razpiska. Towa e dokument ofizialen s4etowoden ili napisan na list s pe4atna mashina i tekst izmislin ot men.
Blaodar.
Blaodar.
- prekrasnatip
spezialno pitane kam ipon
;; една прекрасна лейди не мога да не кажа;; -prosto wi zitirah.
Polaskana sam ot tolkowa milite dumi. Blagodarq.
Pitate me: къде е проблема,имате нот.акт,кое е онова което ви безпокои?
Ima slednata podrobnost:
Dali nqma da e po dobre da si napisha razpiska na komputera za wtorata suma i da gi nakaram da mi q podpishat.
Imate li ideq kakwo a sadarsha tazi razpiska.
4udesno e , kogato moshesh spokojno da obsadish towa koeto te pritesnqwa s nqkoj ,koito bi te razbral i bi ti pomognal.
blagodarq mnogo.
Polaskana sam ot tolkowa milite dumi. Blagodarq.
Pitate me: къде е проблема,имате нот.акт,кое е онова което ви безпокои?
Ima slednata podrobnost:
Dali nqma da e po dobre da si napisha razpiska na komputera za wtorata suma i da gi nakaram da mi q podpishat.
Imate li ideq kakwo a sadarsha tazi razpiska.
4udesno e , kogato moshesh spokojno da obsadish towa koeto te pritesnqwa s nqkoj ,koito bi te razbral i bi ti pomognal.
blagodarq mnogo.
- prekrasnatip
най-добре разписката да е написана саморъчно от получателя.
- ipon
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|