Привет на всички колеги :)
В смисъл, че има шанс някой ден да стана пълноправен Ваш колега, тъй като ме дели година от дипломирането.
Та... Имам въпрос.
Моля Ви да ме кажете / разкажете / как се прави проверка за това, дали даден имот има тежести. Знам, че се прави в регистъра, но за процедурата си нямам никаква представа.
Благодаря на всички предварително :)
Лек ден!
- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
проверката е висша форма на доверие!
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: проверката е висша форма на доверие!
пишеш молба до службата по вписванията и към нея прилагаш копие от акта за собственост , като пишеш на кое име и за кой период да се направи проверката
може да поискаш и устна справка
може да поискаш и устна справка
- donna
- Старши потребител
Дона "Свилоза" в добро икономическо положение ли е?!
- Без значение
Подаваш молба до службата по вписванията при Районен съд, като заплащаш по 5,00 лева на собственик, естествено можеш да направиш и устна справка. Добре е да знаеш името или ЕГН-то на собственика. Не е задължително да представяш документ за собственост.
- shveda
- Потребител
До: (---.government.bg): а държавата в добро икономическо положение ли е? Или е без значение?
- лунатик
Абе пич, ако сам не можеш да се ориентираш и да си отговориш на въпроса дали държавата е в добро икономическо положение, не знам кой може да ти помогне
На подобни въпроси трябва да се отговаря така 0 "в цветущо икономическо положение е, цъфнахме и вързахме а сега очакваме и реколта" :))
На подобни въпроси трябва да се отговаря така 0 "в цветущо икономическо положение е, цъфнахме и вързахме а сега очакваме и реколта" :))
- Без значение
Без значение (---.government.bg), а при вас как е с регулаторните режими - лицензи , разрешения?
Пооправихте ли вече подзаконовите актове в синхрон с новото законодателство?
Пооправихте ли вече подзаконовите актове в синхрон с новото законодателство?
- nobody
"Устна" справка, ДОНКЕ, можеш да поискаш ти, ако справките ги правят мъже......Но...при всички останали случаи, "устно" би могла да процедираш на едно друго мястоооооо...., където устата ти ще остане дълго във формата на едно огромно "О".......
- lara
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|