Когато се извикат на разпит в полицията по ЗМВР по проверка (така твърдят), а не по досъдебно производство по НПК и като разпит на свидетел и след разпита поискаш да дадеш допълнителни доказателства, полицейския служител при приемането им трябва ли да издаде някакакъв документ, като например Протокол за доброволно предаване?
Защото аз искам Протокол за доброволно предаване, а те ми викат, че това не е по НПК. А на въпроса ми как после ще се докаже кога съм ги дал, няма отговор.
Мерси
- Дата и час: 19 Ное 2024, 20:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разпит в полицията и отказ да ми се даде ПДП
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Разпит в полицията и отказ да ми се даде ПДП
В някои юрисдикции протоколът за доброволно предаване може да не се изисква за рутинен разпит от полицията към Министерството на вътрешните работи за целите на проверката, тъй като може да не попада в обхвата на официалното досъдебно производство.
- jamesnelson
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|