Здравейте,
Имам следното питане: Имам четири години трудов стаж, а сега ми предстой да напусна работа, за да изкарам магистратура. Имам ли право, след като не съм на работа, а съм студент - редовно , да получавам обезщетение за безработен, което би ми се полагало, ако не бях започнал да уча ?
Благодаря предварително
- Дата и час: 19 Ное 2024, 22:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Студент и обезщетение за безработица ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Студент и обезщетение за безработица ?
Имам колеги, които просто премълчават факта, че са редовно обучение и взимат обезщетение.
- swetoslaw
- Младши потребител
Коя норма забранява на студент редовно обучение да получава обезщетение за безработица, след като е работил, внасяни са му осигуровките за фонд ПКБ в необходимия срок и размер и т.д е прекратен ?
- rts
- Активен потребител
Здравийте,
Виждам като моя проблем. Може ли да споделите опит в крайна сметка как изчислиха обезщетението Ви ако сте напуснали по чл. 327 от КТ - минималното от 150лв. или на базата на заплатата и осигуровките Ви.
Поздрави!
Виждам като моя проблем. Може ли да споделите опит в крайна сметка как изчислиха обезщетението Ви ако сте напуснали по чл. 327 от КТ - минималното от 150лв. или на базата на заплатата и осигуровките Ви.
Поздрави!
- isirk87
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|