Здравейте и за много години !
Имам един въпрос по които се чудя от преди Коледата, защото при проверка на партидата си в ПОД установих, че ми внасят дублирани осигуровки по ДЗПО - УПФ като преводите са от НАП и ме хвърлят в недоумение защото преди месеци направиха сторно на 0,25 лв. Отреди десетина години се съдихме и осъдих работодателя си '' Софийска вода " АД и въпреки съдебното решение влязло в законна сила 2009 год. не ми внасяха осигуровките за 9 год. и 6 мес. / 11.1999 г. - 05.2009 г. / като ми обясняваха, че от НОИ не могат да ги качат в сайта си и това ме принуди да пусна жалба до НАП и след време пак нищо само с един писмен отговор, че са им дали срок и ще ги внесат. Последва втора моя жалба до Директора на НАП лично и до Прокуратурата и внесаха някаави вноски на порции но остаха по ДЗПО - УПФ и пуснах трета жалба след която ги внесаха както ги писаха като дължими в Протокола но сега ми ги внасят пак по партидата и се чудя защо е ?
Даже има и за тази година 3.00 лв. допълнително за 10 месец като съм при друг работодател.
Да не би да има някакво ново изменение в закона или НАП са наказали бившият ми некоректен работодател ?
Ако е така направо ще почна да вярвам в задгробния живот .
Моля някой да го тълкува този казус понеже през тези години разхождане по инстанциите съм станал малко мнителен и не ми се вярва да ми внасят нещо от НАП понеже са широка душа .
Благодаря предварително.
- Дата и час: 19 Ное 2024, 23:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Възстановяват лисе дублирани осигуровки от НАП по ДЗПО - УПФ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|