начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Последствия от нарушаване на авторско право върху снимки

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Последствия от нарушаване на авторско право върху снимки

Мнениеот positive » 20 Фев 2012, 22:10

Здравейте,
Имам следния въпрос. Наскоро ми направиха сайт на фирмата, но се оказа че администратора е качил снмки, към които в момента се предявяват авторски права. разбира се всички снимки са свалени.
Искам да попитам възможно ли да ме подведат под съдебна отговорност въпреки че веднага след като съм бил предупреден съм поискал да се свалят въпросните снимки и това е вече факт
Благодаря за помоща!
positive
Нов потребител

Re: Последствия от нарушаване на авторско право върху снимки

Мнениеот TheOldMan » 20 Фев 2012, 22:44

Не, щом сте взели всички мерки веднага след като сте разбрали че снимките са с неуредени авторски права не би трябвало да има никакви последици. Съобщете на този, който е предявил претенциите че снимките са свалени, извинете се за недоразумението и дишайте спокойно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Интелектуална собственост