начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

срок зa отговор от патентното ведомство

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

срок зa отговор от патентното ведомство

Мнениеот golf4gti1 » 02 Ное 2009, 15:25

здравейте! искам да попитам някой знае ли в какъв срок патентното ведомство трябва да даде отговор на заявка за регистрация на полезен модел?
преди няколко седмици подадох всички документи и тн, и на регистратурата казаха че не могат да кажат с точност но 2-3 седмици може би ще имам отговор.
времето мина, но аз писмо не получих. притеснява ме това че трябва да замина за чужбина скоро, а трябва в 3 месечен срок след отговора ако е одобрен и се пристъпва към регистрацията да платя таксите... малко би ми било проблем и затова се притеснявам. или къде мога да получа такава информация?
благодаря предварително!
golf4gti1
Нов потребител

Re: срок зa отговор от патентното ведомство

Мнениеот nikiboy » 02 Ное 2009, 20:42

Ами за фирмено лого и марка мои познати ми казаха ,че са чакали година... не знам, дано са се пошегували.

Ще се радвам да пишете като получите - наистина ме заинтригува този срок.
nikiboy
Потребител

Назад към Интелектуална собственост