начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Фотоволтаици върху покрив

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фотоволтаици върху покрив

Мнениеот ev_erest1 » 14 Ное 2024, 17:59

Здравейте,

Наскоро от няколко източника ми беше казано, че наскоро ВКС решил, че за поставяне на фотоволтаични панели на покрив на чужда сграда не трябвало да се учредява право на строеж. Никои от хората, които ми го цитираха не знаеше номера на решението (разбира се :lol: ). Търся го в информационните системи вече 2 седмици и не го намирам. Та, въпросът ми е дали някой знае дали такова решение съществува (и ако да, то кой номер е )? Друго заключение до което ВКС е стигнал в същото решение е, че фотоволтаикът не увеличавал РЗП.

Благоаря предварително
ev_erest1
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация