Здравейте,
в банята на съседа над мен има неуплътнени фуги, от които се просмуква вода в банята и кухнята в моя апартамент. Това беше установено със специализирана апаратура. За тази диагностика платих аз. Говорихме със съседа, че аз ще платя ремонта в неговата баня. Той се съгласи и каза, че ще даде нужния достъп.
Фактически не го прави - няма го в уреченото време, обещава за друго време - пак го няма. Това се повтаря многократно. Няма друг негов съжител, който да предостави достъпа.
Управителят на етажната собственост е на вилата си и скоро няма да се появи.
Бихте ли ме посъветвали как да постъпя в тази ситуация?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 19 Ное 2024, 20:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съсед се съгласи да даде достъп, но фактически не го дава
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Съсед се съгласи да даде достъп, но фактически не го дав
Заведете иск за нанесените вреди от неговия имот вместо да му плащате ремонта! Едва ли има застраховка - ще си плати че и отгоре - сам ще Ви търси да "оправите нещата".
- kociboss
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|