Здравейте,
Казусът е следния:
Топлофикация е наложила възбрана на имот през 2015г относно задължения преди 2011г. Имотът е единствен за собственика. Възможно ли е имотът да бъде продаден, като новия собственик си уреди задълженията с ЧСИ-то или е необходимо да се премахне възбраната преди продажбата?
Благодаря!
- Дата и час: 19 Ное 2024, 20:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Продажба на имот с възбрана
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Продажба на имот с възбрана
Здравейте! Възбраната не е пречка за продажба на имота.
Успех!
Успех!
- n_ikito
- Активен потребител
Благодаря за отговора. В такъв случай някъде вписва ли се кой остава длъжник след продажбата и въпросната възбрана как би могла да се премахне от новия собственик.
- summerbreeze
- Младши потребител
Това мисля, че може да се напише в акта, че задължанията си остават за стария собственик.
- hwarang
- Нов потребител
Дано да може да се впише в акта, че задълженията остават за стария собственик, но аз мисля че те са си на новия собственик и той може да се издължи на ЧСИ-то, ако не иска да продаде ЧСИ-то имота.
- llumar
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|