- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за малко помощ отностно Ипотечен кредит ...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за малко помощ отностно Ипотечен кредит ...
През 2014 станах втори кредитоискател за ипотечен кредит. Бившата ми приятелка е титуляр на кредита . Въпроса ми е дали мога да се оттегля като кредитоискател и ако да каква е процедурата
- danielrs1988
- Нов потребител
Re: Моля за малко помощ отностно Ипотечен кредит ...
danielrs1988 написа:През 2014 станах втори кредитоискател за ипотечен кредит. Бившата ми приятелка е титуляр на кредита . Въпроса ми е дали мога да се оттегля като кредитоискател и ако да каква е процедурата
НЕ.
Мисли се предварително, а не задварително.
Дори и да отправите такова искане към Банката, дълбоко се съмнявам, че ще получите положителен отговор от нея.
-
Melly - Старши потребител
Re: Моля за малко помощ отностно Ипотечен кредит ...
Здравейте ,
по принцип и по закон не е невъзможно, въпрос на договорка с Банката. Колегата правилно е посочил, че вероятно Банката няма да се съгласи, но можете да предложите на Банката друго лице да ви земести в дълга.
по принцип и по закон не е невъзможно, въпрос на договорка с Банката. Колегата правилно е посочил, че вероятно Банката няма да се съгласи, но можете да предложите на Банката друго лице да ви земести в дълга.
- m_polly
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|