- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Международно право
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Международно право
Има ли някъде дефиниция на "най кратък срок" в меджународното право и къде?
- tutito_gold
- Младши потребител
Re: Международно право
Аз поне не знам и искрено ще се учудя, ако има. Този въпрос е фактически, така както е фактически и въпросът за "разумния срок". По отношение последния има критерии, по които във всеки отделен случай може да се преценява дали срокът е разумен или не и същите са изведени от парктиката на ЕСПЧ. В какъв контекст Ви интересува "най-кратък срок"?
-
lexy21 - Активен потребител
Re: Международно право-тестове на ЕСПЧ
Моля за всички тестове на ЕСПЧ, с които разполагате или (в най-лошия случай имената на книгите от коит сте ги взели или информация от къде да се добера до тях).
Може и книги, но които е сигурно, че ги има в библиотеката на СУ (има интернет каталог).
Моля за информация от къде мога да се добера до нормативната регламентация на тестовете, които прилага ЕСПЧ, за оценка на това дали е нарушен член от конвенцията или не е (по възможност на български език).
Може и книги, но които е сигурно, че ги има в библиотеката на СУ (има интернет каталог).
Моля за информация от къде мога да се добера до нормативната регламентация на тестовете, които прилага ЕСПЧ, за оценка на това дали е нарушен член от конвенцията или не е (по възможност на български език).
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013
viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
- talaz