начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

ЩО ЗА ДАВНОСТ Е ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА!!!!

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЩО ЗА ДАВНОСТ Е ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА!!!!

Мнениеот monimm » 05 Сеп 2008, 23:37

ВЪПРОСА СТОИ ТАКА: ИМАМ НЕПЛАТЕНИ ПАТЕНТНИ ДАНЪЦИ ОТ 2001 И 2002Г.НА СКОРО РЕШАВАМ ДА СИ КУПЯ ЖИЛИЩЕ, НО ЗА ДА КАНДИДАТСТВАМ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ , ОТ БАНКАТА МИ ИСКАТ ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ЧЛ. 87, ЧЕ НЯМАМ ПУБЛИЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА.Е, ДА НО ПОПАДАМ НА ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА И РЕШАВАМ, ЧЕ МОГА ДА НАМАЛЯ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, КАТО ПЛАТЯ САМО ЗА ГОДИНАТА, ЗА КОЯТО НЯМА ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ. СБЛЪСКВАМ СЕ С ПРОБЛЕМА В ОБЩИНАТА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ИЗТЕКЛАТА ДАВНОСТ, ТО НЕ МОГЛО ДА МИ ДАДАТ ЧИСТО УДОСТОВЕРЕНИЕ, ФАКТИЧЕСКИ СЕ ПОГАСЯВА САМО ПРАВОТО НА ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕДПРИЕМА ПРИНУДИТЕЛНИ МЕРКИ- ТОВА ГО РАЗБРАХ. НО ИМА ХОРА,КОИТО ГОРЕЩО МИ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА НЕ ПЛАЩАМ, ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕЦАКАМ. КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ???ПОМОГНЕТЕ ДА НЕ СЕ НАБУТАМ КАТО ПЪРВИЯ ЧОВЕК!
monimm
Нов потребител

Мнениеот monimm » 06 Сеп 2008, 00:48

КАКВО СТАВА?? НИКОЙ ЛИ НЕ Е НАЯСНО С ТАЗИ МАТЕРИЯ?? ПЛАЩАМ СИ!
monimm
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 06 Сеп 2008, 11:58

:roll: :lol: :lol: Има хора, които са наясно- този въпрос, въпреки некоректно изложените факти, ми е ясен.
Но имам принцип- след като аз си плащам задълженията редовно/ по вашите думи- набутвам се ежемечно, като първия човек/, не виждам защо да помагам на друг, за да се отърве от тях. 8) Нищо лично- само егоизъм.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 06 Сеп 2008, 12:02

И само да се допълня- няма закон за давността/ освен ако не визирате отменения от 16.11.1951г. такъв./, но той дори не е относим към вашия случай.
Гост.
Старши потребител

Назад към Данъчно право