начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Данъци при работа на трудов договор от страна на пенсионер

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Данъци при работа на трудов договор от страна на пенсионер

Мнениеот History » 22 Юни 2008, 15:24

Здравейте,
Работя по трудов договор вече няколко месеца. Пенсиониран съм преди 8 години, като в момента не работя по специалността си.
При положение, че съм пенсионер, редно ли е да ми бъде начисляван данък "Безработица"?
По принцип какви данъци би трябвало да бъдат начислявани в моя казус?
History
Нов потребител

Мнениеот libellule » 22 Юни 2008, 17:55

Да, удържат Ви се всички видове осигуровки и данъци освен осигуровки по ДЗПО, ако сте роден/а преди 60г. Ако сте след 60 г. Ви се внася и ДЗПО.
libellule
Младши потребител

Мнениеот libellule » 22 Юни 2008, 17:59

Да, удържат Ви се всички видове осигуровки и данъци освен осигуровки по ДЗПО, ако сте роден/а преди 60г. Ако сте след 60 г. Ви се внася и ДЗПО.
libellule
Младши потребител

Назад към Данъчно право