Здравейте, нужен ми е формуляр за годишна данъчна декларация по ЗОДФЛ за 2004година. Не съм сигурна за кой чл. от ЗОДФЛ става въпрос. Търсих в сайта на НАП , но там в архива за 2004година не може да бъде открит.
Предварително благодаря
- Дата и час: 20 Ное 2024, 05:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
годишна данъчна декларация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: годишна данъчна декларация
m_ilieva77 написа:Здравейте, нужен ми е формуляр за годишна данъчна декларация по ЗОДФЛ за 2004година. Не съм сигурна за кой чл. от ЗОДФЛ става въпрос. Търсих в сайта на НАП , но там в архива за 2004година не може да бъде открит.
Предварително благодаря
http://www.nap.bg/ospage?id=151
- donna
- Старши потребител
Благодаря за отговора, но когато потърсиш в архива на НАП за 2004година - формуляр на Данъчна декларация по ЗОДФЛ за 2004година никъде го няма
- m_ilieva77
- Младши потребител
Имаше я в старата страница на ГДД, но са я изключили...
Между другото, ако сте замислили "дарения" помислете си, дали ви трябва една данъчна проверка... че са се навъдили нещо над 200 000 тази година такива работи
Между другото, ако сте замислили "дарения" помислете си, дали ви трябва една данъчна проверка... че са се навъдили нещо над 200 000 тази година такива работи
- prnedev
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|