начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Мнениеот mariana_nedeva » 02 Фев 2007, 13:18

Здравейте, моля за помощ за размера на дължимите от мен осигуровки, във всичките параграфи и подточки малко се обърках. Самоосигуряващо лице съм- всъщност начинаещ адвокат :oops: , и искам да се осигурявам на 220 лева, какъв е процентът на ДОО и ДЗПО. Какви Декларации трябва да подавам в НАП и може ли това да става веднъж в годината, а не всеки месец. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат и се извинявам на онези, които ще ядосам с дилетантския си въпрос :oops:
mariana_nedeva
Нов потребител

Re: Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Мнениеот p_petkova » 02 Фев 2007, 13:22

mariana_nedeva написа:Здравейте, моля за помощ за размера на дължимите от мен осигуровки, във всичките параграфи и подточки малко се обърках. Самоосигуряващо лице съм- всъщност начинаещ адвокат :oops: , и искам да се осигурявам на 220 лева, какъв е процентът на ДОО и ДЗПО. Какви Декларации трябва да подавам в НАП и може ли това да става веднъж в годината, а не всеки месец. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат и се извинявам на онези, които ще ядосам с дилетантския си въпрос :oops:

задайте си въпроса във форума на http://www.odit.info
това е страница касаеща счетоводни въпроси и др.. във форума участват счетоводители и смятам, че там ще могат да ви помогнат :)
p_petkova
Младши потребител

Мнениеот monik » 03 Фев 2007, 19:16

Ако сте роден след 1960 година-ДОО -18%,ДЗПО-5%,ЗОВ -6%. Декларация 1 и 6.Само за собственик може и веднъж годишно.
monik
Младши потребител

Назад към Данъчно право