начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

чл.226, ал.1 ДПК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл.226, ал.1 ДПК

Мнениеот радо » 14 Апр 2004, 15:23

Моля пратете ми образци от декларация по чл.226,ал.1 ДПК и чл.25, ал.6 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност(за гр., семейно и имотно състояние).Благодаря Ви предварително
радо

Re: чл.226, ал.1 ДПК

Мнениеот donna2 » 14 Апр 2004, 16:36

http://mconsult.dir.bg/pdf/obr22.pdf- ДЕКЛАРАЦИЯ ПО чл.226 от ДПК

ЗА другата почакай малко че сега нямам време
donna2
Потребител

Мнениеот радо » 14 Апр 2004, 16:50

благодаря ти,аз го намерих в .pdf формат, ама нямам acrobat reader:))
радо

Мнениеот donna2 » 14 Апр 2004, 18:56

ДЕКЛАРАЦИЯ

За гражданство, жителство, гражданско, семейно и имотно състояние по чл.25 ал6 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност

Подписаният/та/ ........................................................................................ с ЕГН.........................................../за чужденец личен номер или дата и място на раждане / документ за самоличност ,вид………серия ……….№………..издаден на …………………г. от……………..държава………….град …………настоящ адрес………………….

ДЕКЛАРИРАМ

I/съм гражданин/ка съм.........................................................................................
/посочва се държавата /
постоянен адрес област………………..община…………………град……………
жк………………блок………………вх………………ул………………..№…………..
в гр./с. .......................................................................................

2/. Гражданско състояние :женен ,неженен,омъжен ,неомъжена,вдовец,вдовица,разведен/а
/вярното се подчертава/

съпруг/а……………………………………………………………………………………
брак сключен на …………………………………………………………………………

3/предишни бракове : има/няма

1. брак сключен на…………….прекратен на ………….поради: смърт ,развод,унищожаване на брака
2. брак сключен на…………….прекратен на ………….поради: смърт ,развод,унищожаване на брака
/вярното се подчертава/

Известно ми е ,че за декларирани от мен неверни данни нося наказателна отговорност по чл.313 от НК

Дата .....................гр………. Декларатор:
donna2
Потребител

Мнениеот радо » 19 Апр 2004, 15:42

mnooooooooooogo blagodrq:))))))))
радо

Мнениеот Неделина Чангалова » 19 Яну 2005, 18:38

Моля ви да ми изпратите формуляр на декларация по тази тема.
Неделина Чангалова

Мнениеот донна2 » 19 Яну 2005, 18:44

виж препратката
донна2

Назад към Данъчно право