- Дата и час: 19 Ное 2024, 18:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се лица
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се лица
Може ли да ми препоръчате счетоводител който да е компетентен в изискванията за земеделски производители и осигуряването? Належащия проблем не е сложен или голям но е специфичен. Предишния счетоводител е подал годишна данъчна декларация с некоректни данни в една от таблиците и НАП искат да се направят промени но си мисля, че това което те искат да се направи не е най-доброто за лицето, а най-лесното за НАП. Аз вече бях при счетоводител но случих на такъв, който знаеше по-малко от мен по въпроса и ми каза общи приказки въпреки че искаше не малко пари за консултацията. Ако може да ми препоръчате такъв който първо ще се запознае с въпроса за да каже дали може да бъде полезен с нещо по него и след това ще иска да му платя, а не преди да е чул да иска.
- atom22
- Потребител
Re: Препоръка за счетоводител от Варна, самоосигуряващи се л
Ще напиша заключение на темата за да не остава като почти всички други без завършек. Не получих препоръка за счетоводител точно от Варна, мисля получих съобщения от няколко в други градове за онлайн консултация. Но такава консултацията така и не се наложи защото се случи нещо неочаквано, на следващия ден се обади същата служителка от НАП(поздравления за служителката) и призна, че е проверила и моето решение е приложимо в случая, и направо пристъпихме към него, то беше лесно за мен да го направя и така приключи въпроса.
- atom22
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|