Здравейте колеги,
От около година се занимавам с онлайн търговия в ибей.ком като постъпилите суми ( оборот) към българската ми сметка са около 150 000 лв. Нямам суми, които надвишават 5000€ или 10000 лв като дневно постъпление. Възможно ли е да ми бъде направена ревизия?
Благодаря.
- Дата и час: 19 Ное 2024, 20:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Доходи от онлайн магазин
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Доходи от онлайн магазин
Да, въпрос на време е.
- svegrigorov
- Потребител
Здравейте,
съгласен съм с преходния коментар - сумите са доста високи и рано или късно ще привлекат внимание.
В допълнение ще кажа, че може да имате и проблеми от друго естество, защото чрез недекларирането (най-общо казано) сте извършили престъпление по чл. 255 НК.
съгласен съм с преходния коментар - сумите са доста високи и рано или късно ще привлекат внимание.
В допълнение ще кажа, че може да имате и проблеми от друго естество, защото чрез недекларирането (най-общо казано) сте извършили престъпление по чл. 255 НК.
- errant_lawyer
- Потребител
Благодаря за отговора.
Какви стъпки да предприема?
Как следва да декларирам доходите като физическо лице или като юридическо по ДДС?
Какви стъпки да предприема?
Как следва да декларирам доходите като физическо лице или като юридическо по ДДС?
- mindfields
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|