- Дата и час: 20 Ное 2024, 11:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Годишна такса на лиценз за цигари
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Годишна такса на лиценз за цигари
Имам издаден лиценз за търговия с тютюневи изделия от м.декември 2008г-като тогава платих такса за първоначално издаване на лиценза и годишна такса само за м.декември .Като си получавах лиценза в общината ми беше обяснено че в началото на 2009г. трябва да се заплати такса за предстоящата година.Дотук добре,но днес като ходих в общината за да платя тази такса ми беше обяснено че такава такса вече няма да има Възможно ли е това или може би общинският съвет още не е одобрил колко пари ще е въпросната такса??????
- setbul
- Младши потребител
Re: Годишна такса на лиценз за цигари
Все още нямат спуснати заповеди и инструкции за това как да тълкуваме новите наредби. Нямат нищо официално. Съвета на служителка от община Сердика с която говорих по телефона беше да не се притеснявам при продажбата на цигари и алкохол до края на този месец и да звънна към 20, тогава вече ще има яснота по въпроса. Но е почти сигурно, че такса за продажба на цигари и алкохол няма да има, а право на продажба на тютюневи изделия ще имат САМО фирми регистрирани по ЗДДС. Ако разбера нещо ново ще пиша...
- mitkomihaylov
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|