начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

закон за местните данъци и такси

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

закон за местните данъци и такси

Мнениеот plamii » 19 Дек 2008, 20:08

Здравейте
Моля за помощ. Ако баща ми е починал и не е плащал данъци върху автомобилите повече от 6 години, аз бракувам колите с документ за наследник и питам дължа ли данъците и лихвите по тях на държавата? Ако вече съм платила има ли законово основание да си ги върна обратно. Какво се случва ако не ги платя. Моля отговорете ми. Благодаря. Може и скайп slan44o или мейл plami_v@yahoo.com :cry:
plamii
Нов потребител

Re: закон за местните данъци и такси

Мнениеот todorst » 28 Дек 2008, 21:13

Интересно как ще бракуваш чужда вещ - автомобил.Първо автоМобила трябва да стане твоя собственосТ- по наследство. НОРМАЛНО Е ДА ТИ ИСКАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ, ЧЕ СА ПЛАТЕНИ СЪОТВЕТНИГЕ ДАНЪЦИ ЗА АВТОМОБИЛА И ЕДВА ТОГАВА СЛЕД ПРОЦЕДУРА ЩЕ СТАНЕШ СОБСТВЕНИК. аКО от К А Т
СА УМНИ ЩЕ ИСКАТ ДА ПРЕРЕГИСТРИРАШ АВТАМОБИРА НА СВОЕ ИМЕ, А ПОСЛЕ ПРАВИ С НЕГО КАКВОТО РЕШИШ, ПРОДАВАЙ, БРАКУВАЙ И Т.Н
нЯМА КАК - ИМАШ ОБЩИНА И К А Т. щЕ СИ ПЛАТИШ И ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ , А АКО НЕ СА МИНАВАЛИ НА ТЕХ.ПРЕГЛЕД ,НЯМА ДА ТИ Е ЛЕСНО.
Търси адвокат по наследствени проблеми. Успех!
todorst
Потребител

Назад към Данъчно право