начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Пенсиониране

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пенсиониране

Мнениеот didivasi » 02 Апр 2008, 17:03

Здравейте, ето го и моя въпрос - искам да се пенсионирам но съм едва на 49 години, но имам точките за стаж но нямам възраст. Имали някакъв начин по които да се пенсионирам. Имам 32 години трудов стаж като от тях 12 са първа, 7 - втора и 13 трета категория. Питам защото след 2009 година ще отпаднат категориите и за това бързам да се пенсионирам - имам ли някакъв шанс. Който знае нещо по този въпрос нека да ми пише. :!:
didivasi
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 02 Апр 2008, 19:27

Най-лесно е да попитате в сайта на Министерство на труда и социалната политика.

И както казва Лютият, в Одит Инфо, раздел трудови отношения... там ТРЗ-тата са малко, но има много качествени отговарящи.
prnedev
Активен потребител

БЛАГОДАРНОСТИ

Мнениеот didivasi » 13 Май 2008, 12:56

Много ви благодаря за отговорите, надявам се всичко де бъде на ред. :)
didivasi
Нов потребител

Назад към Данъчно право