начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

пенсия-ПОМОГНЕТЕ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

пенсия-ПОМОГНЕТЕ

Мнениеот гж » 14 Яну 2005, 18:36

Година и половина не мога да си получа пенсията. Декември месец ходих в пенсионно накараха ме да пусна молба до директора, защото не могли да изплащат суми за период по голям от половин година.Когато ги попитах дали мога да получа пенсията за този месец ми отговориха,че парите били в `дупка` и не могло,да чакам запис януари.Имам решение за пенсия,за периода не сьм получавала никакви пари нито известия по пощата за някакви суми.Незнам какво да предприема и кьм кой да се обьрна ако и този месец не получа нищо.Помогнете ми сьс сьвет.
гж

Re: пенсия-ПОМОГНЕТЕ

Мнениеот донна2 » 14 Яну 2005, 19:08

напиши една жалба до Директора на НОИ и опиши случая ,би трябвало да реагират
донна2

Re: пенсия-ПОМОГНЕТЕ

Мнениеот Николина Георгиева Панова » 20 Яну 2005, 11:29

Моля да ме насочите към коя институция да се обърна , когато става въпрос за индексациая на пенсията. Баба ми е бивш авиатор , пенсионирала се е преди около двадесет години и в течение на времето , инфлациите пенсията и в момента се стопи с почти нищтожен размер , съответно нейните колеги които са се пенсионирали по-късно имат пет кратно по- големи пенсии. Защо се получава така и може ли нещо да се направи ? Къде да подадем и какви документи за да се прразгледа случая?
Николина Георгиева Панова

Назад към Данъчно право