- Дата и час: 20 Ное 2024, 05:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
imam nujda ot pomosh po zakona za zdravnoto osiguriavane
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
imam nujda ot pomosh po zakona za zdravnoto osiguriavane
lize koeto ima dvoino grajdanstvo, edno ot koito balgarsko dalji li zdravna osigurovka sled kato postoianno ot godini jivee izvan Balgaria. Triabva li da se podavat niakakvi deklarazii i ako triabva kakvo e pravnoto osnovanie za tova. Blagodaria
- monroi
- Нов потребител
Re: imam nujda ot pomosh po zakona za zdravnoto osiguriavane
Проблема е много сложно регламентиран и смело мога да кажа, че е неясен от гледна точка на различното интерпретиране на текстовете от ЗЗО.monroi написа:lize koeto ima dvoino grajdanstvo, edno ot koito balgarsko dalji li zdravna osigurovka sled kato postoianno ot godini jivee izvan Balgaria. Triabva li da se podavat niakakvi deklarazii i ako triabva kakvo e pravnoto osnovanie za tova. Blagodaria
За да ти се отговори ясно и категорично трябва да се установят редица обстоятелства свързани с конкретния случай.
Ако решиш да се самообучаваш виж чл.40, ал.5, чл.40а, чл.109 и §19в от ПЗР на Закона за здравното осигуряване!!!
- Dirigenta
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|