начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Проблем в НАП

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем в НАП

Мнениеот evalli » 26 Сеп 2006, 11:38

Здравейте, имам следният проблем:
За да ми върнат надвнесената сума по закона за облагане доходите на физическите лица не трябва да имам неплатени здравни осигуровки. До сега когато и да е правена справка, не съм имала задължения, но в момента излизат 6,7 и 8 месец на 2001 г. като месеци без данни за здравно осигуряване. Това е периодът между завършването на средното ми обравование и постъпването ми във ВУЗ. Кой е трябвало да внесе тези осигуровки? Аз като безработна или гимназията? Никой от мойте връстници няма задължение за този период. На всичкото отгоре е изтекла и давността...
evalli
Нов потребител

Мнениеот mishi_83 » 26 Сеп 2006, 11:47

Aз нямам осигуровки за същите месеци, само че през 2002г..... от завършването ми в гимназията до приемането ми във ВУЗ. :lol:
Парадоксът е голям, но според мен трябва да си ги внесем ние :roll:
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Назад към Данъчно право