начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Намалени детски надбавки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Намалени детски надбавки

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 15:06

Привет,
Получавам 50% от пълния размер на обезщетение за отглеждане на дете до 2 год (65 лв)., т.к. ходя на работа. Но за месец 12.2005 г. получих само 49,50 лв.
Учителка съм и съм участвала 5 дни в учителската стачка през същия месец. Основание ли е това да ми бъдат намалени детските надбавки?
Благодаря предварително за отговорите
Гост

Мнениеот Запрянова » 13 Яну 2006, 10:35

Не е основание госпожол Аз не съм юрист, но ми се случи същото преди две годин! Е не беше заради стачка! Обърнете се към фирмата, чиято програма изчислява заплатата Ви! те ще поправят грешката! не се надявайте да получите отговор тук! тези адвокати не отговарят без хонорар! И моето запитване стои втори ден без отговор!!!
Запрянова

Назад към Данъчно право