Здравейте,
Тъй като държавните служители могат да упражняват преподавателска дейност, бих искал да знам дали дейността упражнявана от инструктор, се класифицира като преподавателска от тази гледна точка?
Иначе казано, позволява ли заемането на длъжност като държавен служител, упражняване на допълнителна дейност като инструктор?
- Дата и час: 19 Ное 2024, 20:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?
Какъв инструктор по-точно?
За автоинструктор се изисква педагогическо образование, доколкото ми е известно. Затова вероятно се класифицира като преподавателска дейност, но само мога да гадая.
За автоинструктор се изисква педагогическо образование, доколкото ми е известно. Затова вероятно се класифицира като преподавателска дейност, но само мога да гадая.
'The best way to predict the future is to invent it!'
-
doondie - Потребител
Re: Инструктор - Класифицира ли се като преподавател?
Привет,
Инструктор по стрелба.
Инструктор по стрелба.
- mkkkkk
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|