начало

Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна Марин Маринов е избран за председател на апелативния съд във Варна

Аванс по заплата и изплащане на кредит.

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Аванс по заплата и изплащане на кредит.

Мнениеот Danail » 24 Яну 2002, 21:21

Работя в Държавна психиатрична болница с.Царев брод.В настоящият момент изплащам кредит отпуснат ми от SG Експресбанк,като за целта цялото ми трудово възнаграждение се превежда в банката съгласно договор между банката и работодателя.Но при авансово изплащане на част от трудовото възнаграждение работодателят отказва да привежда аванса към банката.Заплатата си ползвам чрез дебитна карта.Въпросът ми е : Има ли право работодателят да откаже привеждане на аванса,и ако да,то въз основа на какво е отказа?
Danail

RE: Аванс по заплата и изплащане на кредит.

Мнениеот Кларк Кент » 26 Яну 2002, 19:54

Според мен няма основание, на което да откажат да ви изпратят аванса по сметката на дебитната ви карта. Проблемът всъщност е от счетоводителя, на когото не му се занимава да прави това два пъти в месеца. Защо не попитате него за причината ?
Кларк Кент

Назад към Трудово право