- Дата и час: 20 Ное 2024, 02:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ловец
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Ловец
Здравейте госпожи и господа! Мога ли да стана ловец,след като съм осъждан по 343 б1 и съм реабилитиран по право? Благодаря предварително!
- king_diamond
- Младши потребител
Re: Ловец
king_diamond написа:Здравейте госпожи и господа! Мога ли да стана ловец,след като съм осъждан по 343 б1 и съм реабилитиран по право? Благодаря предварително!
Като чета темите, в които си участвал, гласувам с две ръце за допълнително ограничаване режима на притежаване на огнестрелно оръжие. Може вместо глиган да отстреляш свой другар... Хора като теб имат нужда преди всичко от специализирана психологическа помощ /относно отказването от алкохола/.
Не се сдържах, какво да направя...
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
king_diamond написа:Здравейте госпожи и господа!
Драстеее !
king_diamond написа: Мога ли да стана ловец,след като съм осъждан по 343 б1 и съм реабилитиран по право? Благодаря предварително!
Не е изключено в случай, че ловиш глиганите с ръце или по друг подходящ начин.Например,за риболов не се изисква носене на оръжие.Пак е вид ЛОВ.
Има субективни критерии също.За МВР-цели реабилитацията си е реабилитация.Но криминалната регистрация за извършеното НОХД-деяние си остава дори след реабилитацията.И това не е просто оперативна информация,а свързана с доказано престъпление,за което си бил осъден.
*Но може да се пробваш като пазач на резерват или нещо от сорта,примерно,ако решат че не става ловджия от теб.
- svettoslav
- Активен потребител
Благодаря на всички "добронамерени и ""културни"" Иуристи" взели отношение по темата" Можете да ми честитите (и да се явите на опреснителен по право) не само,че съм ловец,но и карам курсове за "нарезно цевно оръжие" повече четете,по-малко пишете! Всичко добро от д-р Маринов и НАЗДРАВЕ!
- king_diamond
- Младши потребител
Тъй де, тъй, не мога да не уважавам тези, които се грижат да не оставам без работа ..... нали?!
... наздраве, щом си рекъл! ...
... наздраве, щом си рекъл! ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
svettoslav написа:king_diamond написа:Здравейте госпожи и господа!
Драстеее !king_diamond написа: Мога ли да стана ловец,след като съм осъждан по 343 б1 и съм реабилитиран по право? Благодаря предварително!
Не е изключено в случай, че ловиш глиганите с ръце или по друг подходящ начин.Например,за риболов не се изисква носене на оръжие.Пак е вид ЛОВ.
Има субективни критерии също.За МВР-цели реабилитацията си е реабилитация.Но криминалната регистрация за извършеното НОХД-деяние си остава дори след реабилитацията.И това не е просто оперативна информация,а свързана с доказано престъпление,за което си бил осъден.
*Но може да се пробваш като пазач на резерват или нещо от сорта,примерно,ако решат че не става ловджия от теб.[/quote
Ти защо реши, че човекът има криминална регистрация?
Брат ми има условна присъда за престъпление по чл.252, ал.2 от НК, а няма криминална регистрация.
- ilian_todorov
- Активен потребител
king_diamond написа:Благодаря на всички "добронамерени и ""културни"" Иуристи" взели отношение по темата" Можете да ми честитите (и да се явите на опреснителен по право) не само,че съм ловец,но и карам курсове за "нарезно цевно оръжие" повече четете,по-малко пишете! Всичко добро от д-р Маринов и НАЗДРАВЕ!
Затова написах, че е необходимо допълнително затягане на режима, за хора с навици, като твоите. Ако отново пиеш, наздраве и от мен!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
В МВР, примерно в КАТ се пазят дълговечно регистрите на КАТ. Примерно - на баира са те хванали с непозволено изпреварване - - ама това е станало 1972 година, няма значение - пази се. То тогава два мотоциклета и една кола са минавали - няма значение. Досието се пази - виждал съм. И хората от полицията си вярват че така трябва. То е и някакво светоусещане това. Има нужда от полиция - но е просто ненужна всъщност. Това е в противовес на всякакви норми - административна давност, изпълнителна давност, погасителна давност, преследвателна давност.
Що не ни татуират един път завинаги и да се свърши - примерно - на челото да пише "Осъден за изпреварване". По член и алинея.
Що не ни татуират един път завинаги и да се свърши - примерно - на челото да пише "Осъден за изпреварване". По член и алинея.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Единствено Иван май се оказа вещ!!!
Светославеееее повече чети,по-малко коментирай,като незнаеш!!!Мерси Ванка,едва от теб разбрах за какво иде реч!!!
Светославеееее повече чети,по-малко коментирай,като незнаеш!!!Мерси Ванка,едва от теб разбрах за какво иде реч!!!
- king_diamond
- Младши потребител
И ловец съм, ииииии рибар съм. .....на закона мамата е.ал съм....
Тарурай рару -раарара рааай....
Престъпник нещастен, пияна гарга долнопробна, ти ли си тоя, който ще ми казва какво и как да чета, бе лешояд с лешояд
Тарурай рару -раарара рааай....
king_diamond написа:Единствено Иван май се оказа вещ!!!
Престъпник нещастен, пияна гарга долнопробна, ти ли си тоя, който ще ми казва какво и как да чета, бе лешояд с лешояд
- svettoslav
- Активен потребител
ilian_todorov написа:
Ти защо реши, че човекът има криминална регистрация?
Брат ми има условна присъда за престъпление по чл.252, ал.2 от НК, а няма криминална регистрация.
Консултирах се с брат ти, с братовчед ти и с леля ти. От тях знам тези неща
- svettoslav
- Активен потребител
king_diamond написа:Единствено Иван май се оказа вещ!!!...
Една закачка, по средата на този уикенд, за разведряване на обстановката, Хайде уточни, за каква вещ "иван" става въпрос - движима или недвижима?
- lawchoice
- Потребител
Хехехе,Свтльо,хем некомпетентен,хем нервен,че и груб...обижда Ако познаваше закона,щеше да знае,че е подсъдно,ноооо,мама и тати купили дипломата,то от къде да знае детИто Чети Светльо,четииии,не си губи времето да даваш некомпетентни мнения във форуми,а чети,моето момченце!
- king_diamond
- Младши потребител
king_diamond написа:Хехехе,Свтльо,хем некомпетентен,хем нервен,че и груб...обижда Ако познаваше закона,щеше да знае,че е подсъдно,ноооо,мама и тати купили дипломата,то от къде да знае детИто Чети Светльо,четииии,не си губи времето да даваш некомпетентни мнения във форуми,а чети,моето момченце!
Е кой е казал, че не е подсъдно?
Просто е трудно доказуемо
Но ако се понапънеш и с точен мерник с три промила , може да уцелиш някоя лисица в левия т*шак
- svettoslav
- Активен потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|