- Дата и час: 20 Ное 2024, 04:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Акт от КАТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Акт от КАТ
Здравейте, преди около месец ме спряха катаджии (без патрулна кола) за не спазване на знак и маркировка и ми казаха, че ще ми напишат 2 акта по 50 лв и ще ми отнемат 8 точки. Тогава не ми беше дадено нищо да разпиша (доколкото си спомням ) и талонът не ми беше взет. Единственото, което ми казаха е че ще ми пристигне честитка по пощата и след 1 месец да отида до кат, за да ми бият печат на талона за точките. В противен случай нямало да ми се зачита гражданската отговорност при евентуално птп. Не получих нищо по пощата и вчера посетих кат, но в системата нямаше излязло никакво наказателно постановление. Може ли да ме посъветвате в този случай как да процедирам. Благодаря !
- vetchnia
- Нов потребител
Re: Акт от КАТ
Поазабавлявали са се с тебе Видяли са,че няма да бутнеш кинти и са решили да ти разбичкат съня
- bobi9
- Потребител
И аз в това се усъмних проблема е че се заядох с тях и по-скоро биха ми писали акт. Само това ме притеснява с печата върху талона.
- vetchnia
- Нов потребител
Мисля да отида пак след един месец и ако няма и тогава нищо, пей сърце
- vetchnia
- Нов потребител
Momche tova e bilo nqkva izmama moje dori da ne sa bili istinski kat-a djii. Kude sa te sprqli. V lokalnoto na carigradsko zad shell-a na mladost stoqt edni dvama vecher mnogo sumnitelni KAt-a djii bez patrulka daje evednuj ne im sprqh.
- sasko12345
- Потребител
sasko12345 написа:Momche tova e bilo nqkva izmama moje dori da ne sa bili istinski kat-a djii. Kude sa te sprqli. V lokalnoto na carigradsko zad shell-a na mladost stoqt edni dvama vecher mnogo sumnitelni KAt-a djii bez patrulka daje evednuj ne im sprqh.
Точно там ме спряха, двама без патрулка, аз затова се заядох с тях, защото ми изглеждаше доста съмнителен начина, по който ме спират. Един познат ми каза, че и него така са го спирарили там, но той им бутнал 20 лв.
Значи да не се притеснявам за точки и т.н.
- vetchnia
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|