Здравейте.Осъдиха ме на 1 година пробация за съставяне на официален документ с неверно съдържание.Изпълнявам си пробационните мерки без никакви забележки.Минаха 4 месеца вече.Един, срещу когото има безспорни доказателства, че е извършил документна измама, се мъчи да ме топи, че аз съм го накарал и аз съм му изготвил документите.Навил е едно друго момче и той да ги говори същите.Възползват се от това, че скоро съм осъждан за същите неща.Въпроса е следния...На документите, с които са извършили престъплението НИКЪДЕ няма мой почерк.Тоест, срещу мене има само показания на тези две лица.Само срещу техните показания и без АБСОЛЮТНО никакви доказателства срещу мене може ли да ми се търси наказателна отговорност?Защото реално и аз мога да хвана един приятел и да кажем, че сме видели как същите са убили Кенеди примерно!
Благодаря ви!
- Дата и час: 20 Ное 2024, 17:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свидетелски показания
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Свидетелски показания
Да може.Ако съдът им даде вяра и ги счете за достоверни.
- REVOLUTION
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|