начало

ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата ВСС търси осем щата за административни съдии от прокуратурата

КАТАСТРОФА

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАТАСТРОФА

Мнениеот p-prodanov » 16 Яну 2012, 17:39

Здравейте, уважаеми - учасник съм в катастрофа, но не съм виновен, обаче не спрях на местопроишествието и сега ме съдят за и ме вадят виновен. веднага след проишествието кат ми написаха акт но не ми взеха проба за алкохол. Помогнете ми ако можете със съвет.
p-prodanov
Нов потребител

Re: КАТАСТРОФА

Мнениеот TheOldMan » 16 Яну 2012, 19:04

"Веднага след произшествието" какво означава? На следващата пряка или на другия ден? Не че има някакво значение - щом не сте останали на произшествието, значи е имало какво да криете ... това е логиката на полицая.
А и какво пише в акта? За какво е съставен - за това че не сте останали на мястото, или за причиняването на катастрофата?
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот p-prodanov » 17 Яну 2012, 00:46

еми за това, че не съм останал на местопролишествието и не съм уведомил органите на реда
p-prodanov
Нов потребител

Мнениеот rama » 17 Яну 2012, 01:35

Посети адвокат, той ще види акта, ще Ви поразпита, ще си изясни случая и ще Ви даде съвет. Не можем от лаконични изречения да добием вярна представа за случилото се и поради това и не можем да дадем качествен съвет.
rama
Потребител

Назад към Наказателно право