- Дата и час: 20 Ное 2024, 17:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Права на обвиняем
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Права на обвиняем
Накратко-обвиняемият е задържан в рпу гр.София за 24 часа. След това мярката е удължена на 72 часа и е преместен в следствен арест.Аз в качеството си на брат на обвиняемия се обаждам няколко пъти в следствения арест и искам да говоря с брат си дали има нужда от нещо,или дали мога да го чуя за малко или поне да му предадат че утре ще има адвокат на разположение.Всичките ми опити завършват с "тук да не сме куриерска служба","никаква информация не можем да ви дадем" , а пък лицето все още не е осъдено и предполагам има някакви права .Прави ли са и наистина ли не му се разрешава да разговаря с близки или не им се занимава да го довеждат?
- stefarata
- Нов потребител
Re: Права на обвиняем
stefarata написа:Накратко-обвиняемият е задържан в рпу гр.София за 24 часа. След това мярката е удължена на 72 часа и е преместен в следствен арест.Аз в качеството си на брат на обвиняемия се обаждам няколко пъти в следствения арест и искам да говоря с брат си дали има нужда от нещо,или дали мога да го чуя за малко или поне да му предадат че утре ще има адвокат на разположение.Всичките ми опити завършват с "тук да не сме куриерска служба","никаква информация не можем да ви дадем" , а пък лицето все още не е осъдено и предполагам има някакви права .Прави ли са и наистина ли не му се разрешава да разговаря с близки или не им се занимава да го довеждат?
а с адвоката му говорихте ли ?
- marek972
- Потребител
Re: Права на обвиняем
stefarata написа:Накратко-обвиняемият е задържан в рпу гр.София за 24 часа. След това мярката е удължена на 72 часа и е преместен в следствен арест.Аз в качеството си на брат на обвиняемия се обаждам няколко пъти в следствения арест и искам да говоря с брат си дали има нужда от нещо,или дали мога да го чуя за малко или поне да му предадат че утре ще има адвокат на разположение.Всичките ми опити завършват с "тук да не сме куриерска служба","никаква информация не можем да ви дадем" , а пък лицето все още не е осъдено и предполагам има някакви права .Прави ли са и наистина ли не му се разрешава да разговаря с близки или не им се занимава да го довеждат?
Разбира се, че има права човекът, трябва наистина да се свържете с адвоката му, той би следвало да Ви информира кога можете да го виждате, да му носите багаж и т.н. Все пак, има си процедура и условия, които би следвало да се изпълняват, не е отишъл на курорт, а е задържан за престъпление.
- nk7702n
- Старши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|